Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο ύπουλο προδοτικό χτύπημα των αμερικανικών καθαρμάτων

Γράφει ο mitsos175
Ένα στρατηγικής σημασία ύψωμα κοντά στο αεροδρόμιο της ηρωικής πόλης Deir ez-Zor, η οποία αντιστέκονταν με επιτυχία στις ορδές των ισλαμιστών μισθοφόρων, δυστυχώς έπεσε στα χέρια του ISIS. Αυτό σημαίνει πως η πετρελαιοφόρα περιοχή πιθανότατα θα χαθεί, καθώς ο Συριακός στρατός είναι αποκομμένος εδώ και χρόνια, ενώ ανεφοδιάζεται μόνο από αέρος. 
Η κατάσταση εκεί είναι πολύ κρίσιμη, καθώς οι φονιάδες μπορούν πλέον να χτυπούν τη μόνη γραμμή ανεφοδιασμού, το αεροδρόμιο, καθώς και…πολλές άλλες περιοχές.
Τις προηγούμενες μέρες οι φονιάδες του ISIS είχαν χάσει πολλές εκατοντάδες άνδρες και υλικό στην προσπάθειά τους να πάρουν την πόλη. Μόνο μέσα σε μια μέρα, μετά από επέμβαση της Ρωσικής αεροπορίας, είχαν 250 νεκρούς. Η αποτυχία τους ήταν τέτοια που διοικητές τους εκτελέστηκαν.
Ότι όμως δεν το κατάφεραν οι κατσαπλιάδες, το έφερε εις πέρας η USAF. Άτιμα, άνανδρα και προδοτικά συνδυασμός F-16 και Α-10 βομβάρδισαν τις θέσεις του συριακού στρατού, ενώ υποτίθεται θα χτυπούσαν τον ISIS! 

Από την επιδρομή σκοτώθηκαν 80 Σύριοι (62 αρχικά και 18 που υπέκυψαν στα τραύματα τους αργότερα) ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά 100.
Δεν είναι λάθος είναι προδοσία. 
Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν βόμβες φωσφόρου και βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί και στη Σερβία. 
Και δεν είναι λάθος, γιατί οι ΗΠΑ έχουν το πιο εξελιγμένο σύστημα πληροφόρησης από δορυφόρους αεροσκάφη, drones κλπ. 
Οι Ρώσοι επίσης πρότειναν πριν την επίθεση, να τους ενημερώσουν περαιτέρω για τις θέσεις των αντιπάλων, αλλά οι Αμερικάνοι αρνήθηκαν!
Τι κρύβεται πίσω: Η διχοτόμηση της Συρίας. Όπως με την Κουρδική πόλη Χασάκα ο Συριακός στρατός χάνει τους θύλακες στα Ανατολικά. 
Οι Αμερικάνοι λύσσαξαν, γιατί απέτυχαν παταγωδώς να ρίξουν τον Άσαντ και θέλουν να χωρίσουν τη Συρία. 
Η τακτική τους είναι να χτυπάει ο ISIS μόνο το Συριακό στρατό και τους Κούρδους, κι αν κατορθώσει να καταλάβει εδάφη, να τα παραδίδει χωρίς μάχη στους Τούρκους και τους Αμερικανούς πράκτορες. Όπου δυσκολεύονται οι φονιάδες κάνουν «λάθος» οι ΗΠΑ.

Δεν θα τους περάσει όμως. Ρωσία αλλά και Κίνα βλέπουν με μεγάλη ανησυχία τις κινήσεις των γερακιών. 
Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο χώρες θεωρούν ύψιστης στρατηγικής σημασίας τη Συρία, ενώ θέλουν οπωσδήποτε να ματαιώσουν κάθε πιθανότητα επίθεσης στο Ιράν. 
Θα αντιδράσουν (αν χρειαστεί) και μάλιστα άμεσα και σκληρά. Οι Ρώσοι ήδη μπλέκονται ενεργά.
Ο Άσαντ συνέτριψε τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας. 
Στο Χαλέπι περικύκλωσε τους δήμιους, οι οποίοι παραβίασαν την συμφωνία εκεχειρίας 60 φορές μέσα σε 48 ώρες. 
Οι τρομοκράτες ηττώνται παντού και τώρα είναι η σειρά των αφεντικών, αυτών που κρύβονται πίσω από όλα αυτά, αυτών που είναι υπεύθυνοι για την ανθρωποσφαγή.
Η ιταμή αυτή πράξη αποτελεί έγκλημα πολέμου. Υπενθυμίζουμε πως μεταξύ Σύριας και ΗΠΑ δεν υπάρχει πόλεμος αλλά οι ΗΠΑ επεμβαίνουν με την αφορμή του Ισλαμικού Κράτους το οποίο όμως οι ίδιοι εξόπλισαν και δημιούργησαν. 
Να γνωρίζουν τα ιμπεριαλιστικά αμερικανικά κτήνη ότι την επόμενη φορά ο Συριακός στρατός και οι σύμμαχοί τους θα έχουν το νου τους και θα απαντήσουν κατάλληλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: