Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...Με μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επιστολή το 1ο δημ. σχολείο Ωραιοκάστρου θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Επικαλείται και ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!!!ΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΖΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ... ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΡΕ .ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ...ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Με μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ επιστολή το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου θέτει τους πάντες προ των ευθυνών τους. Επικαλείται και ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος!!!
Σχόλιο Ζαχαρία :Όταν φίλος αναγνώστης μου έστειλε την ανακοίνωση - επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ειλικρινά ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ.

Πανηγύρισα γιατί οι νομικοί  - γονείς συνέταξαν ένα καταπληκτικό και υπερπλήρες κείμενο το οποίο πλέον αποτελεί μπούσουλα για όλους μας.

800 σχολεία  - που θα ανακοινωθούν την Δευτέρα που μας έρχεται - θα φιλοξενήσουν από την μεθεπόμενη εβδομάδα 22.000 παιδιά μεταναστών και προσφύγων.
Τονίζω την απειλή ενεργοποίησης του άρθρου 120 του Συντάγματος γιατί έχει ιδιαίτερη αξία, γιατί ουσιαστικά "απενεργοποιεί νομικά" το δικαίωμα σύλληψης για μια σειρά ποινικών αδικημάτων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!

http://asimpiestos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: