Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Δεν κέρδισε η Δημοκρατία αλλά ο Ισλαμοφασισμός-Ο Ερντογαν Βασάνισε, βίασε και πέταξε γυμνή στο δρόμο την νεκρή Ekin Van

Turkish army strip of clothes of a Kurdish girl in #Cizre after killing her. This barbaric government have no limits
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Ένα νέο φριχτό έγκλημα του τουρκικού στρατού στην κυρίως κουρδική πόλη Τσίζρε, στη νοτιοανατολική Τουρκία – τουρκοκρατούμενο βόρειο Κουρδιστάν, κάνει τον γύρο του Twitter.
Πρόκειται για τη φωτογραφία μιας σκοτωμένης νεαρής Κούρδισσας, δεν ξεκαθαρίζεται εάν ήταν άμαχη ή αντάρτισσα, που οι Τούρκοι αφού φόνευσαν την έγδυσαν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι γδύνουν σκοτωμένες Κούρδισσες και τις «εκθέτουν» δημοσίως προς παραδειγματισμό.
Στις 26 Νοεμβρίου 2015 σας γράψαμε για την περίπτωση της Αϊσέ Τοπτσού (Ayşe Topçu) που συνελήφθη στις 18 Σεπτεμβρίου από Τούρκους στρατιώτες τραυματισμένη μέσα σε ένα νεκροταφείο της πόλης Βαρτό και ενώ βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση υπέστη βασανισμούς και σεξουαλική παρενόχληση [διαβάστε εδώ].
Το θέμα όμως που είχε σοκάρει την διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη ήταν ο βιασμός της Εκίν Βαν (Ekin Van), που αφού τη βίασαν στη συνέχεια οι Τούρκοι αστυνομικοί την σκότωσαν και άφησαν το γυμνό της άψυχο κορμί στη μέση ενός δρόμου [διαβάστε εδώ].
Στην πόλη Βαρτό, στην ανατολική Τουρκία, στις 10 Αυγούστου μια Κούρδισσα αντάρτισσα του PKK, η Εκίν Βαν, βιάστηκε και δολοφονήθηκε.
ekin_van_dead
Στη συνέχεια το άψυχο και γυμνό σώμα της σύρθηκε στους δρόμους από την τουρκική Αστυνομία για παραδειγματισμό, στο τέλος το παράτησαν στη μέση του δρόμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: