Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Ρε μας δουλευουν μπροστά στα μάτια μας...Η Δημοτικότητα του Πούτιν σίγουρα είναι 74% μπορεί και παραπάνω...για να γίνει πιο πιστευτό το galop είπατε και μια φορά σχεδόν την αλήθεια για τον Πουτιν...Αλλα ρε λαμόγια στην συνέχεια να μας λέτε ότι η δημοτικότητα του Obama είναι 69% ειναι για γέλια...Δηλαδή Η ΔΗΜΟΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ OBAMA ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...ΡΕ ΔΕΝ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ...Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΒΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ...25% ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ....

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας έρευνας Public Issue, το αντικείμενο της οποίας ήταν η στάση της ελληνικής κοινωνίας προς τους ηγέτες των ξένων χωρών, το 74% των Ελλήνων αναφέρεται θετικά στην προσωπικότητα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .
Η έρευνα έδειξε ότι τον Ιούνιο του 2016, η  δημοτικότητα του προέδρου της Ρωσίας είχε  φτάσει το 74% σε σύγκριση με 62% τον Οκτώβριο του 2015. Η άνοδος στη δημοτικότητα του Ρώσου προέδρου ήταν 12%.
Όσον αφορά τις πολιτικές απόψεις των ερωτηθέντων που εξέφρασαν τη στάση τους για  τον Βλαντιμίρ Πούτιν, το 75% ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι είχαν  θετική στάση προς το Ρώσο Πρόεδρο.
Επίσης, θετική αξιολόγηση στην προσωπικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν σε ποσοστό 80% έδωσαν οι ψηφοφόροι της «Νέας Δημοκρατίας», 92% οι ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής», 76% οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ έδωσαν ποσοστό 47% , και 49% οι οπαδοί του κόμματος «Ποτάμι », το 88% των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και  το 80% της ένωσης κεντρώων .
Μιλώντας για τη θέση των Ελλήνων πολιτών σε σχέση με τους επικεφαλής άλλων χωρών , θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κέρδισε το 35% των θετικών ψήφων ενώ το αρνητικό ποσοστό ανέρχεται στο 62%.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έλαβε την υποστήριξη των Ελλήνων πολιτών σε ποσοστό 69% των ερωτηθέντων και 27% αρνητικά.(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ....Public Issue ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ....)
Κατά την περίοδο από 13 με 17 Ιουνίου 2016, σε τηλεφωνική έρευνα ρωτήθηκαν 1.003 Έλληνες πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω . Η έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας «κυριακάτικη Αυγή» , τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στις 26 Ιουνίου.
Δεν γνωρίζουμε τώρα ποια είναι η γνώμη των Ελλήνων πολιτών μετά την επαναπροσέγγιση Τουρκίας και Ρωσίας, σίγουρα όμως θα παραμένει  αρκετά μεγάλη.
http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: