Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΊΠΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ... ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΌΒΛΗΤΟ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ...ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ MEGA...ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕΤΟ...ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ...ΝΑ ΚΛΕΊΣΕΤΕ 100 ΦΟΡΕΣ...ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΟΛΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ...ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...Χαμός στον αέρα του Mega με το άγριο ξέσπασμα του Καμπουράκη: «Το κέρατό μου! Θα το κλείσουμε το κανάλι που θα το κλείσουμε...!»

«Διάλειμμα το κέρατό μου! Διάλειμμα! Θα το κλείσουμε το κανάλι που θα το κλείσουμε, άσε να κάνουμε μια εκπομπή
κανονική»!
Αν υπάρχουν κάποιοι που ανησυχούν περισσότερο από τον καθένα για το μέλλον του Mega, τότε αυτοί είναι οι εργαζόμενοι του καναλιού. Απλήρωτοι… αγωνία για το αύριο… εξάντληση των αποθεμάτων υπομονής…
Ο Γιώργος Οικονομέας έσπασε τη σιωπή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα. 
Ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να αναφερθεί σε μια μεγάλη αλήθεια… «Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Μπορεί μερικοί να μη θέλετε να μιλήσετε γι’ αυτό το θέμα, αλλά εμείς εδώ πέρα έχουμε κι έναν ρόλο. Δεν είμαστε μόνο εργαζόμενοι που δεν πληρώνονται. Όλοι οι εργαζόμενοι πέφτουν πάνω μας, πείτε κάτι, η οικογένειά μας δεν έχει να φάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: