Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΥΘΊΖΕΤΑΙ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ... `Η Ρωσία δεν Βλέπει ένα Ελληνικό Grexit! Έκθεση Σοκ από το Ρωσικό Κέντρο Γεωστρατηγικής Ανάλυσης και Πληροφοριών, για τα Ελληνικά Κόμματα και ΜΜΕ!

Το Ρωσικό Κέντρο Γεωστρατηγικής Ανάλυσης και Πληροφοριών, σε μία δυσάρεστη έκτακτη Έκθεση ,που αφορά και την Ελλάδα 
<<Για το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλες χώρες το παράδειγμα της Βρετανίας>> 
Δέν έχει στο κάδρο αυτό,μέσα και την Ελλάδα!
Οι βασικές «ύποπτες» σύμφωνα με το εμπιστευτικό έγγραφο που συνέταξε το Ρωσικό Κέντρο Γεωστρατηγικής Ανάλυσης και Πληροφοριών είναι <<Φινλανδία,Δανία,Σουηδία>> και μετά από το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ισπανία για τους Ποδέμος-Podemos, όπου είναι φανερό ότι η Ισπανοί ψηφοφόροι επηρεάστηκαν αρνητικά από το Brexit, καί με την Προπαγάνδα τών Βρυξελλών, έσωσαν τον δικομματισμό στην Ισπανία, με το Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι να κέρδισε την πρώτη θέση, αυξάνοντας μάλιστα την δύναμή του, και τους Σοσιαλιστές (PSOE) να είναι δεύτεροι!

Σέ αυτό φυσικά συνετέλεσε και η Καταστροφική άνοδος στην εξουσία Τσίπρα στην Ελλάδα, με τους Ισπανούς ψηφοφόρους να φοβούνται μια διακυβέρνηση αλλα Σύριζα <<που άλλα θά λέει,και άλλα θά κάνει>> και αποφάσισαν να δώσουν μια Μεγάλη ήττα στους Podemos, στέλνοντας τρίτο κόμμα, και στάσιμοι, ενώ ακολουθούν οι Ciudadanos, με την Επανάσταση των Χώρων του Νότου, εναντίον του Βορρά= Γερμανία,Ολλανδία,Αυστρία, να μείνει στα χαρτιά,αφού το έκαψε αυτό το χαρτί πρώτος ο Τσίπρας!
Δέν θα υπάρξει ενα Ελληνικό Grexit!

Οι Ρώσοι δεν βλέπουν ένα μελλοντικό σχέδιο για Grexit, και ο λόγος είναι η πλήρης υποταγή στο σύνολο των ελληνικών κομμάτων << Συριζα,ΝΔ,Πασόκ,Ποτάμι,ΑΝΕΛ,Ένωσης Κεντρώων>> στο Άρμα των Βρυξελλών, με των Κυριάκο Μητσοτάκη, να ανεβαίνει στην εξουσία, και το κόμμα Λαφαζάνη«Λαϊκή Ενότητα» και Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» να μην τα εμπιστεύεται ο έλληνας ψηφοφόρος, δίνοντας χαμηλή δυναμική!

Μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, με πανω απο το 90% να είναι φερέφωνα των Βρυξελλών, και με αρκετούς από τους δημοσιογράφους να επιδοτούνται απο την ΕΕ!

Μην ξεχνάμε οτι ακόμα και τώρα,κανείς στην Ελλαδα δεν ξέρει ποιος χρηματοδότησε την διαφημιστική καμπάνια υπέρ του ΝΑΙ στο Ελληνικό δημοψήφισμα, αλλα και το πιο εξοργιστικό απο όλα, ειναι η τρομολαγνεία των ΜΜΕ τώρα, με το Brexit!
Αρθρο Σπύρος Πρίφτης
email: spyros.priftis76@yahoo.gr
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: