Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ OBAMA...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΜΕΡΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...Λίγο πριν από την πολύ σημαντική επίσκεψη του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, προέκυψε ένα σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας, αφού οι ελληνικές αρχές της Θεσσαλονίκης απαγόρευσαν την είσοδο στον γεωπολιτικό μέντορα του Πούτιν, Α. Ντούγκιν...*Να περιμενετε ''ελαφρες'' κυρωσεις απο την Ρωσια...Με αυτους τους μαλάκες προδοτες τους πολιτικους μας που εχουμε μπλεξει...Πάλι καλά που ο Πούτιν ξέρει ότι ο λαός καταλαβαίνει και ειναι μαζι του...Διαφορετικα δεν θα εκανε τοσο υπομονη μαζι μας....

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο Ρωσίας-Ελλάδας: Δεν επετράπη στον Α.Ντούγκιν, μέντορα του Β.Πούτιν, να πάει στο Άγιο Όρος! – «Η Ορθόδοξη Ελλάδα είναι υπό κατοχή από εχθρικές δυνάμεις» τονίζει
Το δεξί χέρι του Βλάντιμιρ Πούτιν κατήγγειλε προβοκάτσια των ΗΠΑ και τόνισε πως θα έρθουν σύντομα κυρώσεις στην Ελλάδα.
"Η Ορθόδοξη Ελλάδα είναι υπό κατοχή από εχθρικές δυνάμεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Ντούγκιν.
Ο Ντούγκιν κατευθύνονταν προς το Άγιο Όρος, προκειμένου να προχωρήσει όλες τις τελικές προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου και του Πατριάρχη Κύριλλου. Παρ' όλα αυτά, στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας τον ενημέρωσαν πως απαγορεύεται να εισέλθει στις χώρες της Ε.Ε., καθώς του έχουν τεθεί κυρώσεις λόγω Ουγγαρίας. Μάλιστα, οι αρχές του αεροδρομίου αρνούνταν πεισματικά να του δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.
""Δεν βρίσκεται το όνομα μου σε καμία επίσημη λίστα κυρώσεων. Παρόλα αυτά με σταμάτησαν και δεν μου επέτρεψαν να ταξιδέψω στο Άγιο όρος", ανέφερε εκνευρισμένος.
"Οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες συνεχίζουν να οργανώνουν προκλήσεις που σκοπό έχουν να χειροτερέψουν οι σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας. Η απαγόρεψη εισόδου μου στην Ελλάδα σχετίζεται με κάτι άλλο και η ουγγρική δικαιολογία ήταν πρόφαση".
"Ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου Πούτιν και του Ρώσου Πατριάρχη στο Άγιο Όρος προσωποκρατήθηκα στον αερολιμένα της πόλης Θεσσαλονίκη. Κατευθυνόμουν προς το Άγιον Όρος με στόχο την κάλυψη της ιστορικής επίσκεψης του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Πατριάρχη Κυρίλλου. Η προσωποκράτησή μου έγινε με πρόσχημα τις κυρώσεις της Ουγγαρίας. 

Είναι αρκετά παράξενο, επειδή τους τελευταίους μήνες έχω εισέλθει στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για απόπειρα επισκίασης των ελληνο-ρωσικών σχέσεων".
Την ώρα που θα έπρεπε να είναι στο επίκεντρο όλων οι καλές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, παρατηρούμε πως προκύπτουν διάφορα προβλήματα, τα οποία έχουν στόχο να πλήξουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Την ώρα που θα έπρεπε να τηρούνται τα προσχήματα, οι ελληνικές αρχές θέτουν ολοένα και περισσότερα εμπόδια στους Ρώσους, ψυχραίνοντας το κλίμα, λίγο πριν την επίσκεψη Πούτιν.
Αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για αμφιλεγόμενο πρόσωπο, καθώς είχε βγάλει φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν πίσω του η προσωπογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολλές φορές είχε μιλήσει υπέρ του Κεμάλ.
http://voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: