Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Μάθημα με δημόσιο χρήμα προς παράνομους μετανάστες πως να "καμακώνουν" γερμανίδες! ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Δεν θα το πιστέψετε! Η γερμανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα χρήματα των φορολογουμένων για την χρηματοδότηση «μαθιματα φλερτ» προς τους μουσουλμάνους μετανάστες-βιαστές.
Γερμανικά ειδικά «εργαστήρια» προσφέρουν σε μουσουλμάνους που έκαναν αίτηση για άσυλο, μαθήματα με κρατική χορηγία για το πώς να φλερτάρουν με τις Γερμανίδες. Έτσι οι γυναίκες δεν θα συνειδητοποιήσουν ότι πρόκειται να βιαστούν από έναν μουσουλμάνο που πιστεύει ότι οι γυναίκες είναι απλώς… νωπό κρέας.
Η λαθρό εισβολή της Ευρώπης είναι πολύ περισσότερο από μια αυταπάτη περί των φιλελεύθερων ιδεών ανοχής. Στην πραγματικότητα είναι μια ενεργός προσπάθεια να καταστραφεί το βιολογικό επίπεδο-των Ευρωπαίων και να μη απομείνει πλέον καμία φυλετική καθαρότητα.
Η. Μέρκελ και η παρέα της είναι αυτοί που προωθούν αυτή την διαδικασία εναντίον των Ευρωπαίων, μέσω των «έμμεσων δράσεων» αντί να υπερασπίζονται τους Ευρωπαίους μπροστά από ένα «εκτελεστικό απόσπασμα» που λέει, «υποταχτείτε στο Ισλάμ ή να πεθάνετε».
Αυτοί οι μουσουλμάνοι λαθρό που είναι τόσο ριζικά διαφορετικοι από την ευρωπαϊκή φύση και νοοτροπία δεν είναι δυνατόν αν αφομοιωθούν στην σημερινή κοινωνία χωρίς να υποχρεωθούν να αλλάξουν για πάντα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: