Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Στην Ρωσία μεταφέρεται, με εντολή Β.Πούτιν, η μητέρα και η κόρη της, που ξυλοκοπήθηκαν στο Κιέβο, από …ναζιστές

Στην Ρωσία μεταφέρεται, με εντολή Β.Πούτιν, η μητέρα και η κόρη της, που ξυλοκοπήθηκαν στο Κιέβο, από ναζιστές, επειδή φόραγαν την κορδέλα του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου!!!

Ντύθηκαν,έβαλαν τα καλά τους,η μητέρα το μαντήλι στο κεφάλι της,καρφίτσωσαν τις κορδέλες του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου και προχώρησαν στο κέντρο του Κιέβου,στο μνημείο της νίκης κατά των δυνάμεων του Χίτλερ.

Εκεί όμως τις περίμεναν τα ναζιστικά τσοπανόσκυλα της αμερικανικής πρεσβείας.

Ξυλοκόπησαν την μητέρα,βιαιοπράγησαν κατά της κόρης της,η αμερικανική »δημοκρατία»σε όλο της το μεγαλείο.Η φωτογραφία που δείχνει πραιτωριανό του ΝΑΤΟ,να κάνει κεφαλοκλείδωμα στην μάνα και το 10χρονο κοριτσάκι να προσπαθεί να βοηθήσει την μητέρα του,έχει μείνει στην ιστορία.

Με εντολή του Β.Πούτιν,που αναγνώρισε την ανδρεία μάνας και κόρης,να μεταβούν στο κέντρο της σφηκοφωλιάς του ναζισμού,με τα σύμβολα της νίκης κατά του Χίτλερ στο στήθος τους,οι ηρωίδες θα μεταφερθούν κυρίως για λόγους ασφαλείας στην ναυτική βάση του ρωσικού στόλου στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας όπου και θα τιμηθούν.

Απλά να θυμηθούμε,πως όταν τα παλικάρια του ελληνικού πολεμικού ναυτικού,καταρρίφθηκαν με το ελικόπτερο ΠΝ21,την νύχτα της κρίσης των Ιμίων,το ανθελληνικό σημιτικό παρακράτος,αρνήθηκε να παραγράψει τα τραπεζικά χρέη των ηρώων μας και τελικά αυτό έγινε μετά από σωρεία διαμαρτυριών και λεκτικών επιθέσεων κατά του Αβουρί και της παρέας του…
dioptra-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: