Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ TOY KKE ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ...Ο ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΞΕΦΤΙΛΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ...
ΘΙΑΣΟΣ...ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...
ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΤΕ...
Εξόρμηση στην περιοχή της Ξηροκρήνης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την Πέμπτη 14 Απρίλη μέλη τηςΚΟΒ Άνω Πόλης - Καλλιθέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δράσης του Κόμματος ενημέρωσης, οργάνωσης και κινητοποίησης του λαού της περιοχής ενάντια στους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για την έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες.
Κάλεσαν το λαό «να ενισχύσει ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα του απέναντι στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ. Να δυναμώσει την αλληλεγγύη του προς τους πρόσφυγές μετανάστες, να διεκδικήσει ανθρώπινους χώρους προσωρινής φιλοξενίας και ασφαλή μετάβασή τους στις χώρες τελικού προορισμού τους.
Να απομονώσει αποφασιστικά τις ρατσιστικές, ναζιστικές, εγκληματικές φωνές και πρακτικές του συστήματος. Να παλέψει για να σταματήσει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και των άλλων κρατών, που έχουν συνυπογράψει και οι ελληνικές κυβερνήσεις. 
Να αντιπαλέψει συνολικά το σύστημα που γεννά φτώχεια, ανεργία, κρίσεις, πολέμους και προσφυγιά, που φέρνει φοροκαταιγίδα, διαλύει την Κοινωνική Ασφάλιση και κάθε εργασιακό δικαίωμα από τη μια και δυναμώνει τα τύμπανα του πολέμου στη γειτονιά μας από την άλλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: