Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ..ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ....ξεφτιλα ρεεεεεεε...θα τρίζουν τα κοκκαλα των προγόνων μας ρε.....Στα οπλα ρεεεε...δεν υπαρχει αλλος τροπος δυστυχώς...Πέφτει ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ στη ΧΙΟ! Αιματηρές συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ για τους ΛΑΘΡΟ! Τρεις κάτοικοι γυναικοπαιδα τραυματίες! ΔΕΙΤΕ το ΣΟΚαριστικό ΒΙΝΤΕΟ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....ΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕ... 
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Χίο καθώς λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκαν άγριες συμπλοκές μεταξύ κατοίκων και διμοιρίας των ΜΑΤ. 
Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι αρνήθηκαν τη μεταφορά των προς απέλαση μεταναστών στην περιοχή τους,
και συγκεκριμένα στο κτίριο όπου μέχρι πρότινος πραγματοποιούταν η διαδικασία της ταυτοποίησης και της καταγραφής προσφύγων και λαθρομεταναστών. 
Όπως αναφέρει το politischios.gr xωρίς καμία αιτία κι ενώ οι κάτοικοι αρνούταν ειρηνικά τη διέλευση της κλούβας της αστυνομίας, τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τους. 
Από τις συμπλοκές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι τρεις κάτοικοι στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο. 
Την ίδια ώρα 50 μετανάστες παραμένουν φρουρούμενοι στο κτίριο των Ταμπάκικων, ενώ παραμένει άγνωστο το πώς τελικά θα επιτευχθεί η μεταφορά τους στο λιμάνι της Χίου και από εκεί στο Δικελί της Τουρκίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: