Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ....ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ...ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ...Παραφρονεί ο ένας μετά τον άλλον οι χολυγουντιανοί αστέρες. «Είπα στην 4χρονη κόρη μου ότι μπορεί να διαλέξει όποιο φύλο θέλει να είναι», είπε ο «Θωρ» (video)

Και μην σας περασει απο το μυαλο οτι ολα αυτα ειναι δρομολογημενα εδω και καιρο...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΊΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΆΦΕΙ ΞΩΠΊΣΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ...
Λες στον μικρό σου γιο ότι, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι αγόρι και στην κόρη σου ότι κι αυτή, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι κορίτσι; Αν ναι, ανήκεις στους «προοδευτικούς» και στους «φωτισμένους». Αν όχι, η άποψή σου είναι «αναχρονιστική» και «σκοταδιστική» και σε λίγο θα ποινικοποιηθεί ως «λόγος μίσους»
Δεν είναι πλέον φυσιολογικό να λες στα παιδιά σου «παιδί μου, είσαι ένα αγόρι. Τα μέλη του σώματός σου είναι αντρικά» ή «παιδί μου, είσαι ένα κορίτσι. Τα μέλη του σώματός σου είναι γυναικεία».
Στο παρακάτω βίντεο ο Αυστραλός ηθοποιός του Χόλυγουντ Chris Hemsworth, (γνωστός από την ταινία «Θωρ») εξηγεί στην ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, πώς διαχειρίστηκε το θέμα της λεγόμενης «ρευστότητας των φύλων» με την 4χρονη του.
Όταν το κοριτσάκι του είπε ότι θα ήθελε να έχει τα ίδια γεννητικά όργανα που έχουν οι δίδυμοι αδελφοί της, ο μπαμπάς Hemsworth της είπε : «Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις να είσαι»..
Και μετά έπεσαν τα κλάπα - κλάπα.

http://redskywarning.blogspot.gr
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;...ΜΠΑ ΚΑΛΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: