Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Το tweet του Τσίπρα για τους «παράνομους» μετανάστες και η νέα διόρθωση...ποια η διαφορά των παράτυπων απο των παράνομων;;;Μας δουλεύουν κανονικά...Τέτοια λαθη δεν γίνονται...Απλα το πήρε πίσω η κότα...ουτε μια λέξη εναντίων τους δεν μπορει να πει η πρωθυπουργαρα μας...Κανονική μαριονέτα...

Έπειτα από το ορθογραφικό λάθος της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός προχώρησε την Παρασκευή σε άλλη μια διαδικτυακή «γκάφα», με νέα ανάρτησή του στο Twitter.
Κι όμως, έπειτα από τη Σύνοδο Κορυφής, η ομάδα που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από δηλώσεις που έκανε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από τις Βρυξέλλες.
Πιο αναλυτικά, το πρώτο «τιτίβισμα» ανέφερε πως: «Πετύχαμε μια σημαντική διπλωματική νίκη: Επιτάχυνση της διαδικασίας επιστροφής παράνομων μεταναστών, ενίσχυση της ελλ. υπηρεσίας ασύλου». 
Αμέσως, δεκάδες χρήστες του Twitter έσπευσαν να επισημάνουν στον πρωθυπουργό  το λάθος στη συγκεκριμένη διατύπωση και λίγη ώρα αργότερα έγινε η εξής ανάρτηση από τον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα: «Διόρθωση: εκ παραδρομής γράφτηκε "παράνομοι" μετανάστες. Η ακριβής έκφραση του πρωθυπουργού ήταν "παράτυποι" μετανάστες. [η διαχείριση]». 
Το πρώτο «τιτίβισμα»
... και η νέα διόρθωση
Πηγήprotothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: