Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

«Τα όπλα μας είναι πραγματικά» ομολογούν οι παρακρατικοί των Εξαρχείων - Πλήρης συγκάλυψη από τις αρμόδιες Αρχές ΒΙΝΤΕΟ

Το ότι οι παρακρατικοί τραμπούκοι του «Ρουβίκωνα» αποτελούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο εγκληματική οργάνωση είναι κάτι το οποίο ήταν γνωστό από καιρό. 
Τώρα πλέον το παραδέχονται και οι ίδιοι, αποθρασυμμένοι πλήρως από την ανοχή και την συγκάλυψη που τους παρέχει το σύστημα που εξυπηρετούν. Με ανακοίνωσή τους στον γνωστό διαδικτυακό βοθρότοπο παραδέχονται ευθέως ότι τα όπλα τα οποία φέρουν σε εκδήλωσή τους στα Εξάρχεια είναι αληθινά, αν και υποστηρίζουν ότι ανήκουν σ’ άλλη «συλλογικότητα».
Με απλά λόγια «δίνουν» και τους συνδιοργανωτές της πορείας, ως εκείνους που είχαν στην κατοχή τους τα όπλα τα οποία φαίνονται στο απειλητικό βίντεο
Χαρακτηριστικό της ψυχρής εγκληματικής φυσιογνωμίας τους είναι τα όσα ανακοίνωσαν, καθώς μεταξύ άλλων αθλιοτήτων έγραψαν ότι: «Ήμασταν συνδιοργανωτές της συγκεκριμένης διαδήλωσης, γνωρίζαμε και συμφωνήσαμε με όλα τα χαρακτηριστικά της. Την εικόνα του βίντεο κοιτάξτε την καλά γιατί είναι εικόνα από το μέλλον…», σημειώνεται στο κείμενο. 
Έχουμε, λοιπόν, τόσο ξεκάθαρη ομολογία ενοχής (ως «συνδιοργανωτές» της παρακρατικής «διαδήλωσης»), όσο και ανάλογη παραδοχή ότι τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στο (άμεσο;) μέλλον για εγκληματικές ενέργειες.
Χαρακτηριστική, επίσης, είναι η αδράνεια των αστυνομικών αρχών, οι οποίες ήλπιζαν (!) ότι ο οπλισμός μπορεί να είναι ψεύτικος και γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν προέβησαν στην παραμικρή ενέργεια εναντίον αυτών των επίδοξων δολοφόνων. 
Μόνο για τα «όπλα» του διαδικτύου και για τις ανύπαρκτες αποθήκες με οπλισμό, που κάποιοι ευφάνταστοι ψευδομάρτυρες σκαρφίστηκαν, ήξεραν να κάνουν εισβολές στα σπίτια Χρυσαυγιτών, στα οποία φυσικά δεν βρέθηκε ποτέ τίποτε. 
Ο «Ρουβίκωνας» και οι άλλες παρακρατικές ομάδες, που τρομοκρατούν τους κατοίκους σε Εξάρχεια, Άγιο Παντελεήμονα και αλλού, αποτελούν προφανώς την «απελευθερωτική βία» της αριστεράς, την οποία εκθείαζε πριν από λίγο καιρό ένας θρασύτατος τύπος που έχει την αναίδεια να θωρεί το έντιμο και νόμιμο πολιτικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως… εγκληματική οργάνωση και ο οποίος ουκ ολίγους εγκληματίες τρομοκράτες έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν. 
Ανεξαρτήτως του αν το καθεστώς θα κρατήσει κάποια προσχήματα απέναντι στην όλο και πιο αποθρασυμμένη βία των παρακρατικών προστατευόμενών του ή όχι, φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι είναι αυτοί που υποθάλπουν την εγκληματική δράση των ανθελληνικών κύκλων, οι οποίοι προπαγανδίζουν ανενόχλητοι την δολοφονία των «ταξικών εχθρών». 
Εκεί που το παρακράτος ξεσαλώνει, το κράτος φέρει καίρια την ευθύνη για τα φίδια που τρέφει στον κόρφο του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: