Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Bίντεο: Δείτε το απίστευτο νέο πιστόλι που μοιάζει με... θήκη iPhone! Προκαλεί και προβληματίζει Το διαβάσαμε από το: Bίντεο: Δείτε το απίστευτο νέο πιστόλι που μοιάζει με... θήκη iPhone! Προκαλεί και προβληματίζει...

Με τους αστυνομικούς στην Αμερική να βρίσκονται μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη, φανταστείτε τι έχει να γίνει αν αρχίσουν να πυροβολούν οποιονδήποτε δουν να σηκώνει μια... θήκη κινητού τηλεφώνου εναντίον τους.
Θα ξεκινήσει να πωλείται στην Αμερική μέσα στο καλοκαίρι και η τιμή του αναμένεται στα 399 δολάρια
Kαθώς οι πωλήσεις (και η χρήση) των όπλων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις ΗΠΑ, πολλές εταιρίες αναζητούν το επόμενο trend στην σχεδίαση και κατασκευή τους.
Το πιο πρόσφατο και πιο εντυπωσιακό από όλα αυτά είναι η δημιουργία που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρία Ideal Conceal η οποία κατασκεύασε ένα όπλο που μοιάζει με την θήκη ενός iPhone.
H εταιρία υποστηρίζει ότι αυτό είναι το απόλυτο κρυφό όπλο για όσους χρειάζεται να οπλοφορούν σε χώρους που πρέπει να παραμένουν απαρατήρητοι. Όπως βλέπουμε από τις εικόνες, στην αρχική του μορφή, το όπλο μοιάζει σχεδόν απόλυτα με μία θήκη ενός κινητού τηλεφώνου. Με το πάτημα ενός κουμπιού ανοίγει η λαβή και αποκαλύπτεται η σκανδάλη ενός κανονικού όπλου των 38 χιλιοστών.
Το όπλο αυτό βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής και θα βγει στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι σε τιμή που θα αγγίζει τα 399 δολάρια. Πάντως το σχέδιο αυτού του νέου πιστολιού έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι ένα τέτοιο όπλο δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που μπορεί να λύσει.
Το διαβάσαμε από το: Bίντεο:
Δείτε το απίστευτο νέο πιστόλι που μοιάζει με... θήκη iPhone!
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: