Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ....

Απέραντη θλίψη έχει «πνίξει» μια ολόκληρη γειτονιά στο Π.Φάληρο καθώς χθες ένα 15χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή του, ρίχνοντας «βουτιά θανάτου» από τον 5ο όροφο.

Η νεαρή αφού γύρισε από το σχολείο της , γύρω στις 3:30 το μεσημέρι επικοινώνησε με την μητέρα της που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον ΗΣΑΠ και αφού είχε ενημερώσει τις φίλες της μέσω sms για αυτό που ήταν έτοιμη να κάνει, προχώρησε στην «τελευταία πράξη» του δράματος πέφτοντας από τον 5ο οροφο στον ακάλυπτο χώρο και χάνοντας την ζωή της ακαριαία .

Οι συμμαθήτριες της 15χρονης με την σειρά τους, έσπευσαν να ενημερώσουν τη μητέρα της νεαρής μαθήτριας , ωστόσο ήταν ήδη αργά.





 

 



Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή μαθήτρια πριν την αποχώρησή της από το σχολείο, μοίρασε 14 καραβάκια στις φίλες της, ως ενδειξη αποχαιρετισμού .

Παρότι η άτυχη μητέρα έκανε το παν για να αποτρέψει το μοιραίο δεν τα κατάφερε. Φτάνοντας στο υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας που διαμένει μαζί με την οικογένεια της, αντίκρισε την κόρη της να κείτεται νεκρή.



Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αξιωματικοί της αστυνομίας οι οποίοι πήραν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της 15χρονης, καθώς και φίλοι / συμμαθητές της που έσπευσαν να αφήσουν ένα λουλούδι στο τόπο που σημειώθηκε το συμβάν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο eReportaz, η οικογένεια της μικρής ήταν ήσυχη και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά.

Μάλιστα οι γείτονες αναφέρουν οτι η 15χρονη φαινόταν ένα παιδί αρκετά φιλικό με όλους , το οποίο ποτέ δεν είχε δώσει σημάδια ότι το απασχολούσε κάτι.

Να αναφέρουμε πως σήμερα στο σχολείο της νεαρής μαθήτριας δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα ως ένδειξη πένθους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: