Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Τώρα στροφή προς τη Ρωσία!Ο κ. Παππάς τόνισε πως πρέπει να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στην Πατρίδα μας, ώστε να πάψουμε να γινόμαστε μια αποθήκη απελπισμένων. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται από τον Ελληνικό στρατό και όχι από την Frontex ή το ΝΑΤΟ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς δευτερολόγησε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το «Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων».
Αρχικά, μίλησε για το επερχόμενο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο. Επισήμανε, επίσης, την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η Χώρα μας σχετικά με το λεγόμενο «προσφυγικό». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει την Ελλάδα από το χάος και την καταστροφή. 
Την ίδια ώρα ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας κηρύσσει δημοψήφισμα στην χώρα του για το αν η Ουγγαρία θα εφαρμόσει ή όχι τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση καταρρέει.
Ο κ. Παππάς τόνισε πως πρέπει να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα στην Πατρίδα μας, ώστε να πάψουμε να γινόμαστε μια αποθήκη απελπισμένων. Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν και να φυλάσσονται από τον Ελληνικό στρατό και όχι από την Frontex ή το ΝΑΤΟ. Μίλησε, ακόμα, για την άμεση ανάγκη να αλλάξει η Ελλάδα συμμαχίες, να εγκαταλείψει την καταρρέουσα Ευρώπη και να στραφεί προς την Ρωσία.
Τελείωσε τον λόγο του λέγοντας ότι: «Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν είμαστε ραγιάδες. Εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, ελεύθεροι Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα, στην πίστη, στην ελευθερία. Και πολεμάμε για μια νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: