Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Όσοι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ένα τεράστιο γκέτο λαθρομεταναστών, πρέπει να καταδικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, 
Φωτογράφος - Εκδότης, Διαχειριστής της Ιστοσελίδας ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Εδώ και πολλά χρόνια φωνάζουμε και προειδοποιούμε για τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της χώρας, εξαιτίας ενός οργανωμένου σχεδίου εποικισμού της μέσω της εισβολής εκατομμυρίων παρανόμων μεταναστών.

Χαρακτηριστήκαμε γι' αυτό ως «κινδυνολόγοι», «ρατσιστές», «φασίστες» και «ακραίοι». ΤΩΡΑ, ήρθε η ώρα του λογαριασμού. ΤΩΡΑ, που η Ελλάδα έγινε και επισήμως ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών ή "hotspot", όπως αρέσκονται να το λένε κάποιοι.

Πλέον, δεν χρειάζεται να προειδοποιήσουμε, αφού ζούμε στο σήμερα αυτές τις δυσοίωνες προβλέψεις. Όμως, ζητάμε ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ όσοι τόσα χρόνια δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις, δεν είδαν τα σήματα κινδύνου όχι επειδή ήταν...κουφοί και τυφλοί, αλλά διότι ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ άλλα συμφέροντα, ΕΧΘΡΙΚΑ προς την Πατρίδα μας.

Πρέπει λοιπόν όλοι αυτοί οι γραικύλοι να διωχθούν και να καταδικαστούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτό θα γινόταν σε μια οποιαδήποτε φυσιολογική, δημοκρατική χώρα όπου επικρατεί η δικαιοσύνη και η ισονομία.

Στην Ελλάδα, φυσικά, τέτοιες λέξεις είναι άγνωστες, όμως εμείς κατονομάζουμε όλους αυτούς τους εγκληματίες:
- Τα κόμματα εξουσίας που κυβέρνησαν τις τελευταίες δεκαετίες και δεν αντιμετώπισαν ποτέ ουσιαστικά το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημερινό αδιέξοδο. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους δεδηλωμένους ανθέλληνες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, που από τότε που ανέλαβαν την διακυβέρνηση εφάρμοσαν στην πράξη το «μπάτε σκύλοι αλέστε», μετατρέποντας την χώρα σε ένα ξέφραγο αμπέλι λαθρομεταναστών. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πατριδέμπορες παραχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία στο ΝΑΤΟ, μετατρέποντας παράλληλα τον Στρατό μας σε υπηρέτες των «προσφύγων», ξεφτιλίζοντας και γελοιοποιώντας κάθε έννοια τιμής, ανδρισμού και καθήκοντος στο Στράτευμα.

- Οι διάφορες «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ και άλλοι «οργανισμοί», που χρηματοδοτούνται απευθείας από «ευαγή ιδρύματα» τύπου Σόρος, Ροκφέλερ κλπ. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τους αλλοδαπούς, τους οποίους βλέπουν απλά ως πηγή εσόδων και δωρεάν εργατικά χέρια, που θα χρησιμοποιηθούν στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα - βιομηχανίες του καπιταλισμού.

- Πράκτορες ξένων συμφερόντων που έκαναν περιουσία και καριέρα χάρη στον λαθρο - εποικισμό της χώρας, όπως η παρακάτω:

- ΜΜΕ που επιδοτούνται με πακτωλούς χρημάτων για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό, με δακρύβρεχτα «ρεπορτάζ» για «πρόσφυγες» και «κατατρεγμένους», την ώρα που η Ελλάδα στενάζει από την φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

- Όσοι με τις πράξεις τους ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ την ελληνική νεολαία στο εξωτερικό, για να την αντικαταστήσουν με στρατιές λαθρομεταναστών, σε μια Ελλάδα που αργοπεθαίνει από το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα.
- Διάφοροι Ιερωμένοι που έχουν το θράσος ακόμα και σήμερα να επαναλαμβάνουν το...επιχείρημα του «Χριστού ως πρώτου μετανάστη και πρόσφυγα», λες και ο Κύριος πήγε στην Αίγυπτο με το γαϊδουράκι όπως ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σήμερα οι ισλαμιστές τζιχαντιστές, με τον μανδύα του «πρόσφυγα»!!! Ευτυχώς, το «αφήγημα» αυτό κατάλαβε πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος, που επιτέλους μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εποικισμού της πατρίδας μας (Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του εδώ).

- Τέλος, όλοι όσοι όλα αυτά τα χρόνια ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το θέμα, όντας νεοέλληνες της καλοπέρασης, του ατομισμού και της ηθικής σήψης. Μάλιστα, διάφοροι «εξυπνάκηδες» μας κατηγορούσαν επειδή προειδοποιούσαμε και μας χαρακτήριζαν «απάνθρωπους», λες κι εμείς...χαιρόμασταν με τα παιδάκια που πνίγονται ή θέλουμε να πυροβολήσουμε όποιον αλλοδαπό μπαίνει στη χώρα! Το ότι όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν υπήρχε ΑΠΟΤΡΟΠΗ των μεταναστευτικών ροών,ούτε που περνάει από το «έξυπνο» μυαλό τους...!

Τόσο καιρό, λοιπόν, ως λαός προκαλέσαμε την ΥΒΡΙ με τις πράξεις μας. Τώρα, ήρθε νομοτελειακά η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Όσοι ακόμα θέλουμε να ζήσουμε στην Ελλάδα για την οποία πολέμησαν οι πρόγονοί μας, σε μια Ελλάδα με Χριστό και Ελευθερία, ας μην σταματήσουμε ποτέ να κατονομάζουμε και να ζητάμε την καταδίκη όλων των προαναφερομένων. Γιατί, σε τελική ανάλυση, ανέκαθεν οι διάφορες ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ άνοιγαν όχι από τους εισβολείς, αλλά από εγχώριους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: