Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ!!!

Ακάθεκτοι οι Ρώσοι, αλλάζουν την ονομασία της οδού που βρίσκεται η τουρκική πρεσβεία στην Μόσχα και δίνουν το όνομα του καταρριφθέντος Ρώσου πιλότου!!!
Σε μια πρωτοφανή κίνηση θα προχωρήσει η Ρωσική κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα. 
Οι Ρωσικές αρχές θα αλλάξουν το όνομα της οδού που βρίσκεται σήμερα η Τουρκική πρεσβεία στην Μόσχα, ROSTOVSKIY PEREULOK 12 και θα την ονομάσουν »Οδός Oleg Peshkov» προς τιμήν του Ρώσου πιλότου που κατέρριψε η Άγκυρα και κατακρεούργησαν τούρκοι πράκτορες. 
Η κίνηση υψηλού συμβολισμού και διπλωματικής πίεσης, ξεκαθαρίζει στην τουρκία, πως η Ρωσία δεν θα ξεχάσει τι έγινε και το ζήτημα δεν θα κλείσει με »μερικές κυρώσεις σε ντομάτες» όπως είχε αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος. Ειλικρινά βγάζει κάποιος το καπέλο και υποκλίνεται στην ευαισθησία για την αγάπη προς το Έθνος και την πατρίδα των Ρώσων, που δεν ξεχνούν,τους ήρωες τους!!! 
Ποιός άραγε απο την πολιτική »ελίτ» των Αθηνών σκέφτηκε να αλλάξει, τις ονομασίες των οδών που βρίσκονται τα Τουρκικά διπλωματικά σώματα σε όλη την Ελλάδα και να δοθούν νέες ονομασίες προς τιμήν των ηρώων μας που φονεύτηκαν απο τους τούρκους, όπως του μακαρίτη του Ηλιάκη και των 3 αξιωματικών μας που φονεύτηκαν την νύχτα της κρίσης των Ιμίων;
Κανένας και όχι μόνο αυτό,αλλά να μην δούμε σύντομα να σηκώνονται μνημεία για τούρκους πιλότους και του σφαγέα του Ελληνισμού, κεμάλ ατατούρκ!!!
dioptranews

Δεν υπάρχουν σχόλια: