Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΜΥΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.

ΤΙ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ε? ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ‘’ΦΥΛΑΤΤΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ’’ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΡΑ ΑΜΜΕΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!. 
ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΙΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΩΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ, ΧΘΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr
http://kerberos-hellas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: