Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΑΡΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Εκτός από το προσφυγικό και τις νατοϊκές περιπολίες στο Αιγαίο, το ζήτημα της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου έστω και εν είδει ερώτησης από τον 23χρονο άνεργο Χρήστο Τζορμπατζίδη τέθηκε στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στο Star. Αν και νεαρής ηλικίας, ο κ. Τζορμπατζίδης επέδειξε ενδιαφέρον για ένα σοβαρό εγχείρημα του Έλληνα εφευρέτη που φιλοδοξεί να λύσει το ενεργειακό.
Έχοντας παρακολουθήσει τις εκπομπές «Κίτρινος Τύπος» που έφεραν στο φως την ελληνική συσκευή που παράγει ρεύμα από υδρογόνο, ο 23χρονος επέμενε να πληροφορηθεί για την εξέλιξη της συνεργασίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τον Έλληνα εφευρέτη.
«Η πατέντα έχει πολιτική και στρατιωτική χρήση. Δεν έχει θαφτεί. Όταν αναλαμβάνει κάτι το υπουργείο Άμυνας έχει και έναν λόγο εθνικό και απόρρητο. Είναι μια τεράστια έρευνα, μία εξαιρετική έρευνα για την οποία θα κάνουμε τα πάντα. Ο κ. Ζωγράφος είναι υπό τη δική μας προστασία» είπε ο υπουργός Άμυνας.
Ο νεαρός δυσανασχέτησε, ζητώντας περισσότερες απαντήσεις, με τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου να παραδίδει… το μικρόφωνο στον επόμενο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: