Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!ΒΙΝΤΕΟ

Έγιναν όλα όπως τα προβλέψαμε! Οι εγκάθετοι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ που εμφανίστηκαν απρόσκλητοι στην πλατεία Συντάγματος, κατάφεραν να διώξουν τους αγρότες – εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία της κυβέρνησης, κατόπιν συμφωνίας «κάτω από το τραπέζι» Τσίπρα – Κουτσούμπα!
Έτσι, τα 17 τρακτέρ του κομμουνιστή αγροτοπατέρα Μπούτα, από το μπλόκο της Νίκαιας, στα μόνα που οποία επέτρεψε η κυβέρνηση να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος, αποσύρθηκαν κατόπιν εντολής ΚΚΕ, ενώ οι αγανακτισμένοι αγρότες απαιτούσαν να μείνουν και να στηθούν μπροστά από τη βουλή.
Λίγο μετά τις 21:00, αγρότες από την Κόρινθο και την Κρήτη, αγανακτισμένοι από το καπέλωμα των επαγγελματιών ρουφιάνων του ΚΚΕ, επιχείρησαν να ανέβουν στην εξέδρα την οποία φρουρούσαν με ρόπαλα κνίτες και κρατικοασφαλίτες εν υπηρεσία και εμποδίστηκαν. 
Εν συνεχεία, αποχώρησαν αηδιασμένοι και τώρα στην πλατεία έχουν μείνει μόνο οι ρουφιάνοι του πουλημένου ΚΚΕ και οι κρατικοασφαλίτες!
Αλλά, να ξέρουν οι αριστεροί ρουφιάνοι –του ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕ- ότι οι βρωμιές τους δε θα περάσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: