Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί ο ‪#‎tsipras‬ να ειναι γιασουφακι, αλλα ο στρατός μας ειναι τσαμπουκαδες μάγκες...Επεισόδιο με ελληνική φρεγάτα και τουρκική κορβέτα ανοιχτά της Ρόδου...Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Τόπου και την προδοτικη της σταση, οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν ψηλά το ελληνικό φρόνημα και απαντούν δυναμικά στις προκλήσεις των Τούρκων.

Δεν πέρασε ο τσαμπουκάς των Τούρκων - Αποχώρησε η κορβέτα όταν εμφανίστηκε η Φ/Γ «Σπέτσαι»
Αυξάνεται συνεχώς η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο με κινήσεις που δυναμιτίζουν την κατάσταση στην περιοχή....
Η τουρκική κορβέτα TCG Bodrum (F-501) έπλεε στα διεθνή ύδατα Νότια της Ρόδου και Νοτιοανατολικά της Καρπάθου και δι’ ασυρμάτου ειδοποίησε το ιταλικό σκάφος «Odin Finder» ότι παρανόμως επιχειρεί σε μια περιοχή η οποία – κατά τον πάγιο ισχυρισμό της Άγκυρας – ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα...
Λίγο μετά την παρέμβαση της τουρκικής κορβέτας, στην περιοχή έπλευσε η ελληνική φρεγάτα «Σπέτσαι» η οποία βρισκόταν στην Κίναρο στο πλαίσιο των ερευνών για το δυστύχημα του ελικοπτέρου Agusta Bell. Η ελληνική φρεγάτα στάθηκε απέναντι από τους Τούρκους σε απόσταση μόλις λίγων ναυτικών μιλίων.
Κάποια στιγμή, ενώ το ιταλικό σκάφος συνέχιζε κανονικά της εργασίες, η Τούρκικη Κορβέτα κινήθηκε προς το ιταλικό σκάφος. Τότε η ελληνική φρεγάτα μπήκε ανάμεσα στο τούρκικο και στο ιταλικό σκάφος στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους προκλητικούς Τούρκους.
Οι Τούρκοι ανέκρουσαν πρύμνα και εγκατέλειψαν άρον – άρον την περιοχή. Η Αντίδραση στον Τσαμπουκά των Τούρκων ήταν η ενδεδειγμένη και απέδωσε!
Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Τόπου, οι Ένοπλες Δυνάμεις διατηρούν ψηλά το ελληνικό φρόνημα και απαντούν δυναμικά στις προκλήσεις των Τούρκων.
http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: