Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΥΤΙΝ: "Μόνο ένας τρελός μπορούσε να φανταστεί ότι η Ρωσία επιτίθεται στο ΝΑΤΟ!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ η δηλώσεις του στρατηγού Fhilip Breedlove (Πυγή:nikosxeiladakis.gr)
"O Αμερικανός στρατηγός Fhilip Breedlove, απείλησε με απ’ ευθείας επίθεση κατά της Ρωσίας! Mμιλώντας σε Κοινοβουλευτική Επιτροπή της αμερικανικής βουλής, ο Στρατηγός Breedlove τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να πολεμήσει κατά της Ρωσίας και ότι αν χρειαστεί δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε πολεμική αναμέτρηση με ότι και αν αυτό συνεπάγεται."
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε πέρυσι (Ιούνιο 2015) μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Il Corriere della Sera". Εκεί μίλησε για όλα τα προκλητικά συνθήματα και της «επιθετικές ενέργειες" κατά της Ρωσία.
B. Πούτιν: "Η Ρωσία έχει δεχτεί αρκετές φορές «επίθεση» από την Δύση. Επίσης έχουμε κατηγορηθεί επειδή ρωσικά στρατεύματα είχαν σταματήσει κατά τη "διάρκεια της κρίσης" στην Ουκρανία. Η Ρωσία απορρίπτει κατηγορηματικά αυτές τις κατηγορίες. Ίσως μερικοί να έχουν κάποια "συμφέροντα" με αυτές της πράξεις για αυτό της προωθούν."
Στην ερώτηση πως εξηγεί ο ίδιος αυτές τις επιθέσεις,
Β. Πούτιν: "Δεν γνωρίζω ... θα πρέπει να απαντήσω υποθετικά. 
Υποθέτω ότι οι Αμερικάνοι δεν θέλουν να πλησιάσω τα ευρωπαϊκά σύνορα. 
Υπόθεση κάνω ... ας υποθέσουμε λιπών ότι η Αμερική θέλει να επικρατήσει στον ατλαντικό τότε χρειάζεται έναν "εξωτερικό εχθρό" για να εξασφαλίσει αυτή τη θέση. 
Το Ιράν δεν αρκεί. Δεν είναι αρκετά μεγάλο και αρκετά κακό. Ποιος θα μπορούσε άραγε να είναι αυτός ο εχθρός? ... και ξαφνικά προκύπτει η κρίση στην Ουκρανία και η Ρωσία είναι αναγκασμένοι να αντιδράσει. 
Μπορεί αυτό να δημιουργήθηκε εσκεμμένα ... δεν το ξέρω ... αλλά εμείς δεν το ξεκινήσαμε αυτό. Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω το θέμα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβηθεί κανένας την Ρωσία. 
Σας επιβεβαιώνω ότι υπάρχουν πολύ πιο σπουδαία θέματα που θα έπρεπε να συζητήσουμε. Όλα αυτά γίνονται μόνο για "κερδοσκοπία με παράγοντα τον φόβο των ανθρώπων".

http://nesaragreece.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: