Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δυστηχώς τα πράγματα χειροτερευουν...ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Adiş el Cübeyr,!!!BINTEO...Εντολές κατάρριψης τουρκικών και σαουδαραβικών μαχητικών έλαβε η ρωσική Αεροπορία από την Μόσχα...

*Οπως καταλαβαίνεται μαλλον τα πυρινικα δεν τα γλυτωνουμε...
Έξαλλος κατά του προέδρου Άσαντ της Συρίας αλλά και κατά της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Adiş el Cübeyr, προφανώς θορυβημένος από την
προέλαση των συριακών στρατευόταν με την βοήθεια των ρωσικών βομβαρδιστικών φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει ακόμα και την Ρωσία αν δεν σταματήσει να βοηθά τον Σύριο πρόεδρο.
Σύμφωνα με τα δημοσίευσα του τουρκικού τύπου, ο Σαουδαράβας υπουργός Εξωτερικών ανακοινώσε ότι ήδη σαουδαραβικά στρατεύματα φτάνουν στην Τουρκία για να πάρουν μέρος σε χερσαίες επιχειρήσεις στην Συρία με στόχο να δώσουν ένα οριστικό τέλος στον Σύριο πρόεδρο Μπασέρ Άσανατ, για τον οποίο προεξόφλησε ότι είναι ήδη τελειωμένος προς μεγάλη ικανοποίηση της Άγκυρας!
Αλλά το μεγάλο θράσος του Σαουδάραβα υπουργού είναι ότι ενώ παραδέχτηκε πως οι ΗΠΑ έχουν εγκαταλείψει ουσιαστικά την Συρία στην τύχη της, η Σαουδική Αραβία δεν θα διστάσει όχι μόνο να εισβάλλει στην Συρία για να αποκαταστήσει την έννομη τάξη, (!!!), αλλά αν χρειαστεί θα χτυπήσει ακόμα και την Ρωσία, η οποία με την επέμβαση της ανέτρεψε την πορεία των εξελίξεων στο συριακό και προκάλεσε νέα τεράστια κύματα προσφύγων.
Τέλος για την Συρία προέβλεψε τον οριστικό διαμελισμό της προς όφελος φυσικά της Τουρκίας και των συμμάχων της Κατάρ και Σαουδική Αραβία.
http://www.oparlapipas.com

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκονται πλέον τα ρωσικά και τα συριακά μαχητικά στην Συρία μετά την λήψη διαταγών από Μόσχα και Δαμασκό, αντίστοιχα, για κατάρριψη οποιοδήποτε αεροσκάφος επιχειρήσει να διεισδύσει στον συριακό εναέριο χώρο.

Η εντολή δόθηκε ύστερα από τη σημερινή πτήση σχηματισμού 10 τουρκικών F-16 στα σύνορα με τη Συρία τα οποία επιτηρούσαν την περιοχή των τουρκικών βομβαρδισμών βόρεια του Αζάζ.

Οι εντολές αφορούν είτε τουρκικά είτε σαουδαραβικά μαχητικά τα οποία θα θελήσουν να κτυπήσουν στόχους των Κούρδων βόρεια από το Χαλέπι.
Στο μεταξύ και όπως αναφέρει το Reuters η συριακή κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι στο κομβόι των 12 οχημάτων που μπήκε σήμερα στην Συρία προερχόμενο από τουρκικό έδαφος βρίσκονται τουρκικές ειδικές δυνάμεις.

«Η συριακή κυβέρνηση υποστηρίζει πως τουρκικές δυνάμεις πιστεύεται πως βρίσκονται ανάμσα στους 100 ενόπλους που μπήκαν στην Συρία το Σάββατο με 12 οχήματα οπλισμένα με βαρέα όπλα, σε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια ενίσχυσης των ισλαμιστών οι οποίοι μάχονται τη συριακή κυβέρνηση» αναφέρει το τηλεγράφημα το Reu

Δεν υπάρχουν σχόλια: