Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !Αλβανός τράκαρε με τρακτέρ σε μπλόκο αγροτών ...και πετάχτηκαν 4 κιλά χασίσι που μετέφερε !!!Ο σάκος βρέθηκε έξω από το ΙΧ στο δρόμο δίπλα στο διαχωριστικό διάζωμα, τον οποίο φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν οι Αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος, αλλά η περιέργεια του νεαρού διερχόμενου.

Είναι γεγονός ότι οι αγρότες είναι πολύ επίμονοι στις κινητοποιήσεις τους με τα μπλόκα ανα την ελληνική επικράτεια, όμως αυτό απ’ ότι φαίνεται δημιουργεί προβλήματα στην διακίνησηεμπορευμάτων.
Για παράδειγμα, σήμερα στις 6:30 το πρωί στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσσου Αιτωλικού, κοντά στο Μεσολόγγι, ένας οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε δυο τρακτέρ. Από την σύγκρουση το εμπόρευμα του οδηγού πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, όπως διαβάζουμε στο aixmi-news.gr: (Πακέτα κάνναβης) βρέθηκαν στο σάκο τον οποίο εντόπισε περαστικός δίπλα από το αυτοκίνητο που τράκαρε με τρακτέρ στο Κεφαλόβρυσο. 
Ο σάκος βρέθηκε έξω από το ΙΧ στο δρόμο δίπλα στο διαχωριστικό διάζωμα, τον οποίο φαίνεται ότι δεν αντιλήφθηκαν οι Αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος, αλλά η περιέργεια του νεαρού διερχόμενου.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας ακολούθησε αργότερα και μιλάει για πάνω από 4 κιλά κάνναβης: 
Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας γιατί μετά από τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί, στον κόμβο Κεφαλόβρυσου, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 9 δέματα με κάνναβη βάρους περισσότερο των 4 κιλών. 
Μερικές φορές απλά δεν σε θέλει. 
http://luben.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: