Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Λαβρόφ: Η Γερμανία έκρυψε εσκεμμένα τον βιασμό από "πρόσφυγες" της 13χρονης...Αυτό αφιερώνεται στους Ευρωλιγούριδες που βλέπουν την Γερμανία και τη Δύση ως πρότυπο κράτος δικαίου και προόδου! ΟΡΣΕ!Έφτασε στο σημείο ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας ο Σεργκέϊ Λαβρόφ να κάνει λόγω για την υπόθεση , επεμβαίνοντας έτσι απροκάλυπτα στα εσωτερικά της Γερμανίας, έτσι ώστε να σπάσει η "σπείρα της σιωπής" που αποσιωπά κάθε έγκλημα των αγαπημένων της "προσφύγων" με την δικαιολογία ότι θα χρησιμοποιηθεί από την "δεξιά προπαγάνδα»!

Λαβρόφ: Η Γερμανία έκρυψε εσκεμμένα τον βιασμό από "πρόσφυγες" της 13χρονης Ελισάβετ Φισένκο!
Η 13χρονη Ρωσίδα Elizabeth Fisenko απήχθη στο δρόμο για το σχολείο, στο προάστιο του Βερολίνου Marzahn, από τρεις μουσουλμάνους «πρόσφυγες» και βιάζονταν για 30 ώρες από τα κτήνη. 
Οι μόνοι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια ήταν οι Γερμανοί εθνικιστές πού οργάνωσαν και αυτή τη συγκέντρωση απαιτώντας να διερευνηθεί η υπόθεση και να τιμωρηθούν τα κτήνη που προφυλάσσονται από την Γερμανική αστυνομία (σίγουρα μετά από άνωθεν εντολές)!
Το έγκλημα έγινε στις 11 Ιανουαρίου όταν η 13χρονη εξαφανίστηκε το πρωί στο δρόμο για το σχολείο της. 
Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας επανεμφανίστηκε σε άσχημη κατάσταση. 
Σύμφωνα με την οικογένεια της είχε απαχθεί από "Άραβες" που της είχαν δεμένα τα μάτια, την οδήγησαν σε ένα διαμέρισμα και για 30 ώρες την βίασαν επανειλημμένα .
Καμία λέξη στο Μέρκελοmedia, φυσικά. Αυτές οι φρικαλεότητες είναι πλέον στην καθημερινή πραγματικότητα της γερμανικής ζωής και θάβονται με το σωρό κάτω από ανούσιες "αντιρατσιστικές" ειδήσεις για το πόσο καλά πάει η "ενσωμάτωση" των "προσφύγων" και πόσο κερδισμένη βγαίνει η Γερμανική κοινωνία (ξέρετε τώρα, τα ίδια που παίζουν και τα δικά μας μίντια).
Μόνο που αυτή τη φορά έμπλεξαν με την Ρωσία η οποία επενέβη μετά από έκκληση της Ρωσικής κοινότητας η οποία έχει συγκλονιστεί από έγκλημα και την αηδιαστική συμπεριφορά των οργάνων του νόμου. Μπορεί η Μερκελική δικαιοσύνη να συγκαλύπτει κάθε έγκλημα των προστατευόμενων Μουσουλμάνων της εναντίων του λαού της αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την Ρωσία που είναι αποφασισμένη να προστατέψει τους πολίτες τις από τους εγκληματίες.
Αυτό αφιερώνεται στους Ευρωλιγούριδες που βλέπουν την Γερμανία και τη Δύση ως πρότυπο κράτος δικαίου και προόδου! ΟΡΣΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: