Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Στοκχόλμη: Συμμορίες μουσουλμάνων έχουν καταλάβει τον σιδηροδρομικό σταθμό και η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Η Σουηδική Αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους της Στοκχόλμης ότι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός έχει γίνει πλέον «μη ασφαλής» καθώς έχει καταληφθεί από δεκάδες συμμορίες Μαροκινών. 

Οι συμμορίες των Μαροκινών «προσφύγων» εξαπλώνονται με ταχύτατους ρυθμούς στην σουηδική πρωτεύουσα κλέβοντας, παρενοχλώντας σεξουαλικά γυναίκες και επιτίθενται εναντίον του προσωπικού ασφάλειας, πάντα σύμφωνα με την σουηδική Αστυνομία.
Μέλη των συμμοριών, τα μικρότερα εκ των οποίων είναι μόλις 9 ετών, έχουν καταλάβει ουσιαστικά την κεντρική Στοκχόλμη αρνούμενα να μπουν σε ειδικά προγράμματα στέγασης και βοήθειας που παρέχονται από τις αρχές της πόλης.
Η Σουηδία έχει δει τα τελευταία χρόνια μια ραγδαία αύξηση στις εισόδους Μαροκινών οι οποίοι δηλώνουν ανήλικοι και παρά το γεγονός ότι τους προσφέρονται στέγαση και τροφή εντούτοις προτιμούν να μένουν στο δρόμο. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τουλάχιστον 200 Μαροκινοί έχουν δημιουργήσει ζώνη εγκληματικότητας γύρω από το σταθμό και ζουν από τις αυτές τις δραστηριότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: