Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ! Eπίθεση Ρέντζι στον Πούτιν! «Γύρνα να κάνεις τον πρόσκοπο» η απάντηση του ΗΓΕΤΗ Πούτιν...

«Η σταματάς να βομβαρδίζεις την αντιπολίτευση, ή θα αναγκαστούμε ως ΝΑΤΟ να...πάρουμε σοβαρά μέτρα«... απείλησε ο δοτός Ιταλός πρωθυπουργός (στην Ιταλία, όπως και στην περίπτωση Μόντι, παραβιάζουν το Σύνταγμα κι ο Renzi δεν έχει εκλεγεί πρωθυπουργός, ούτε καν βουλευτής), στην έκτακτη σύγκλιση του ιταλικού υπουργικού συμβουλίου, για να αποφασίσει την συμμετοχή της Ιταλίας σε βομβαρδισμούς εναντίον του ISIS στο Ιράκ.
Τα όσα γράφονται και λέγονται περί βομβαρδισμών Γαλλίας, ΗΠΑ και άλλων στη Συρία, είμαι μπαρούφες, μιας και στη Συρία μόνον με άδεια από τον Πούτιν μπορεί να εισέλθει οποιοδήποτε ξένο αεροσκάφος.
Άμεση η απάντηση του Πούτιν, που κάνει ρόμπα το πρώην στέλεχος της ιταλικής δεξιάς και σήμερα ηγέτη της ιταλικής αριστεράς: "Πρώτον: λέω στον Renzi ότι η Ρωσία δεν βομβαρδίζει καμία αντιπολίτευση, αλλά τρομοκράτες. Δεύτερον: Renzi γύρνα να κάνεις τον αρχηγό των προσκόπων, αντί να κάνεις τον στρατιωτάκο του ΝΑΤΟ".
Πολύ καλά πληροφορημένος ο πρόεδρος Πούτιν, για τον γυρολόγο, παίκτη τηλεπαιχνιδιών, μασόνο, δεξιό και πρώην πρόσκοπο Renzi... και δεν χαρίζεται με τίποτα και σε κανέναν!



Δεν υπάρχουν σχόλια: