Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!Καμμένος: Δεν φοβάμαι το Grexit, φοβάμαι τον εμφύλιο πόλεμο και τον εθνικό διχασμό (video) - ΚΑΜΜΕΝΕ ΑΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!



Τα πράγματα ήταν απλά...Αν δεν θέλατε να ψηφίσετε ΝΑΙ σήμερα μπορουσατε να δηλώσετε παραίτηση και εσείς και ο τσίπρας και όλοι σας όπως έκανε ο μοναδικός τελικά ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ  και να μας πηγαίνατε ξανά σε εκλογές...Αλλα δυστηχώς δεν το κάνατε.
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΈΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ... 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ...
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...
Κυριε πορδηπουργε  ευχαριστουμε εσας και την κυβερνηση των Ηνωμενων Πολιτειων για το χοντρο δουλεμα που μας κανατε με το δημοψωφισμα,το φιασκο που θα παθετε απο εδω και εμπρος θα εμπεριεχει μεγαλυτερη εκπληξη απο το ποσοστο του ΟΧΙ στο δημοψωφισμα.

Παρακαλω αναμεινατε με υπομονη και φρονηση το τελος σας...

ΤΣΙΠΡΑΣ..ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ.ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Μας κοροϊδέψατε ρε...μας πουλήσατε ρε...αφήσατε τους βαρβάρους να μας ξεφτιλίζουν ρε..μας ρωτήσατε και σας είπαμε ΟΧΙ ρε..είδατε οτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κολαμε πουθενά μπροστά στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και εσεις πατε να μας βγαλετε τρελους και μ@λακεςρε! ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ......ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ !!!!
Ομιλία σε δραματικούς  τόνους έκανε στη βουλή ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αν και όπως ο ίδιος είπε η συμφωνία αυτή είναι αντισυνταγματική θα την ψηφίσει διότι το μόνο που φοβάται δεν είναι το Grexit αλλά ο εμφύλιος πόλεμος και ο εθνικός διχασμός!
«Είναι η πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχω βρεθεί.  Είμαι βέβαιος πως το σύνολο των βουλευτών των ΑΝΕΛ και η πλειονότητα εκείνων του ΣΥΡΙΖΑ αν ψηφίζαμε μόνο με γνώμονα τη συνείδησή μας θα ψήφιζε ένα μεγάλο ‘’Όχι’’. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να είμαστε μαζί στη κυβέρνηση και να αποκαθηλώσουμε τα παλιά κόμματα. Ντρέπομαι που είναι στα Αγγλικά το κείμενο που φέραμε. Δεν το προσυπογράφω. Δεν κάνω αυτό που έκαναν οι προηγούμενοι που και στα Αγγλικά το έφερναν και δεν το διάβασαν.  Το κοινό νόμισμα έγινε ρόπαλο που χρησιμοποιούν οι δανειστές κατά της Ελλάδας. Το ευρώ δεν φέρνει πλέον κοντά την Ευρώπη» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.
Στη συνέχεια και σε δραματικούς πλέον τόνους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο κείμενο έχει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις οι οποίες αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς σήμερα έρχονται. Λευκή επιταγή δεν παίρνει κανένας. Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί συνθηκολόγηση. Η συνθηκολόγηση είναι ηπιότερη από την παράδοση. Δεν φοβάμαι το Grexit, ούτε τις άλλες απειλές που εκστομίζουν. Ένα μόνο πράγμα  φοβάμαι: Τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο. Ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος αυτό να το διαχειριστή. Αν το πίστευα θα το ψήφιζα να φύγουμε από το ευρώ. Τα μέτρα είναι σκληρά και πλήττουν την κοινωνία. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν είναι να φέρουν την ρύθμιση του χρέους. Ένας άλλος τρόπος είναι το αναπτυξιακό πακέτο».
Τέλος, υπογράμμισε πως: «Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε έναν τιτάνιο και άνισο αγώνα. Με βαριά θα πούμε ‘’Ναι’’ για να μην αιματοκυλιστεί ο τόπος».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οταν γλυφατε τον Τσιπρα ηταν καλα. Μια ζωη κοροϊδα οι ελληνες ψηφοφοροι.