Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Η τρόικα σχεδιάζει να νοθεύσει το δημοψήφισμα…

Σοκ προκαλούν οι ισχυρισμοί του γνωστού οικονομολόγου…
Martin Armstrong που υποστηρίζει, βάσει όσων αναφέρει το infowars.com, πως η τρόικα σχεδιάζει να νοθεύσει το δημοψήφισμα!
Ο Armstrong, ο οποίος είναι γνωστός για την επιτυχή πρόβλεψη του κραχ της Μαύρης Δευτέρας το 1987, αλλά και το 1998 την ρωσική οικονομική κατάρρευση, ισχυρίζεται ότι οι ηγέτες της ΕΕ προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν την Ελλάδα από την έξοδο από το ευρώ καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει και τη Γαλλία να ακολουθήσει την ίδια πορεία. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο επίσης θα ενίσχυε τις πιθανότητες της Βρετανίας για έξοδο από την ΕΕ και θα έσπρωχνε την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας.
“Η κατάσταση είναι τόσο τρομερή, που ισχυροί brokers είναι δυνατόν να επιχειρήσουν να νοθεύσουν το δημοψήφισμα για να πάρουν το αποτέλεσμαπου θέλουν”, ισχυρίζεται ο γνωστός οικονομολόγος!
“Αρνούνται να λύσουν την κρίση του Ευρώ , επειδή βλέπουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και νομίζουν πως μπορούν να επιβάλουν τη θέλησή τυους σε όλους τους ανθρώπους. Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους τώρα για να νοθεύσουν το ελληνικό δημοψήφισμα για να κάνουν να φανεί ότι ο ελληνικός λαός θέλει Βρυξέλλες ” γράφει ο Armstrong.
“Αυτό φαίνεται πως είναι ο μόνος τρόπος τους για την εκτροπή από την κρίση με την ενορχήστρωση ένος ψεύτικου ΝΑΙ στην ψηφοφορία για οικονομική αυτοκτονία. Η προσπάθεια της Τρόικας είναι να νοθεύσει το δημοψήφισμα όπως έκανε με τις εκλογές στη Σκωτία ”
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ