Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Tην τελευταία εβδομάδα απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας και συγκεκριμένα στον σταθμό του Συντάγματος, ο οποίος θεωρείται και ο πιο πολυσύχναστος.

Σε συναγερμό βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική, αφού οι πληροφορίες που λάμβαναν το τελευταίο διάστημα οι δύο υπηρεσίες, ανέφεραν πως επίκειται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πηγές της «Α» που προέρχονται μέσα από την ΕΥΠ, τον τελευταίο καιρό πράκτορες διαφόρων συμφερόντων (εγχώριων και διεθνών), έχουν λάβει «θέσεις μάχης» στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζονται να «στήσουν» νέο σκηνικό αποσταθεροποίησης της χώρας μας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις οποίες δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε για ευνόητους λόγους, την τελευταία εβδομάδα απετράπη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας και συγκεκριμένα στον σταθμό του Συντάγματος, ο οποίος θεωρείται και ο πιο πολυσύχναστος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων τόσο της ΕΥΠ, όσο και της Αντιτρομοκρατικής, όπως μας τις μετέφερε η «πηγή» μας, οι πράκτορες ήθελαν να στήσουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ με εκατόμβη νεκρών στο κέντρο της Αθήνας, ώστε με μια κίνηση ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ να αποσταθεροποιήσουν την χώρα και να εκβιάσουν ή ακόμα και να ρίξουν την κυβέρνηση.
Σε ερώτηση μας, αν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική έχουν προβεί σε σχετικές συλλήψεις ή έχουν πληροφορίες για την προέλευση των πρακτόρων η «πηγή» μας στο πρώτο σκέλος της ερώτησης μας, δεν θέλησε να απαντήσει.
Στο δεύτερος σκέλος ωστόσο, μας ανέφερε πως οι «εκτιμήσεις» των υψηλά ιστάμενων στις δύο υπηρεσίες, αναφέρουν πως ο τρόπος με τον οποίο σχεδίαζαν να παγιδεύσουν το ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος, δείχνει να ομοιάζει με τις «τρομοκρατικές» επιχειρήσεις τζιχαντιστών, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως τα κίνητρα τους ή αυτοί που τους υποκινούν είναι κατ’ ανάγκη άνθρωποι που προέρχονται από το ISIS ή τα κράτη που υποστηρίζουν το Ισλαμικό κράτος.
 
ΠΗΓΗ 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: