Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ άοπλο Αφροαμερικανό… ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

Σκληρό βίντεο που τράβηξε περαστικός δείχνει τη νέα δολοφονία
Νέα δολοφονία αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής, αναφέρει το
Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών και Πολιτικών Δικαιωμάτων του Αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο ξεκίνησε και τη σχετική έρευνα σχετικά με τη δολοφονία ενός 50χρονου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Πολιτικών Δικαιωμάτων και το γραφείο του εισαγγελέα στη Νότια Καρολίνα θα συνεργαστεί με το FBI κατά την έρευνα και στη συνέχεια το υπουργείο Δικαιοσύνης θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα υπό το πρίσμα των αποδεικτικών στοιχείων και των κατά περίπτωση εξελίξεων» .
Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα New York Times διακρίνεται να πυροβολεί πισώπλατα οκτώ φορές τον αφροαμερικανό ο οποίος μετά από μια μικρή συμπλοκή με τον αστυνομικό άρχισε να τρέχει. Ο αφροαμερικανός είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια μιας έρευνας ρουτίνας της κυκλοφορίας.
Ο αστυνομικός που με βάση την κατηγορία μπορεί να καταδικαστεί στη θανατική ποινή ή κάθειρξη 30 ετών οδηγήθηκε ήδη στο κέντρο κράτησης του Τσάρλεστον Κάουντι, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών διωκτικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: