Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ… Αμερικανός, με βίντεο ντοκουμέντο, ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση των HΠA… «Δολοφονεί την Ουκρανία, διαδώστε την αλήθεια…»Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και δεν θα είστε ποτέ ίδιοι με πριν. Αυτό δεν είναι μια ταινία, αυτό είναι η πραγματική ζωή!

Ουκρανική κρίση… Σοκαριστικές Εικόνες από το Ντονμπάς της Ουκρανίας που δεν πρόκειται να δείτε ποτέ από τη μεγάλα ψεύτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης…
Ο Γ” Παγκόσμιος Πόλεμος μόλις άρχισε… Μην δείτε το παρακάτω βίντεο αν η οργή σας ξεχειλίζει…. Δείχνει πραγματικούς ανθρώπους στο πεδίο της μάχης. Σε αυτό δίνεται μόνο μια μικρή γεύση από την κόλαση που ζει ο απλός κόσμος στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ στην κυριολεξία υπηρετούν τον Σατανά σε αυτόν τον πόλεμο! Θάνατος παντού… Και για τι; Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βιάζει και λεηλατεί σε μια άλλη χώρα…

«Αυτό είναι αηδιαστικό και αποτελεί πραγματικά ντροπή για τη χώρα μου, που πλήρωσε $ 5 δισεκατομμύρια για την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας και στη συνέχεια ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο. Η VeteransToday έχει ήδη αναφέρει πως πολλοί Αμερικανοί μισθοφόροι έχουν βρεθεί μεταξύ των νεκρών, μαζί με πολλά αμερικανικά όπλα. Αυτό θα σταματήσει μόνο όταν όλοι μας σηκωθούμε και πούμε «όχι πια, για όνομα του Θεού!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Jim Dean της «VeteransToday».

Και συνεχίζει: «Δεν υποστηρίζω αυτόν τον πόλεμο ή οποιαδήποτε άλλο που οι ΗΠΑ εμπλέκονται αυτή τη στιγμή. Είναι όλοι αηδιαστικοί και ποτέ δεν μας λένε καμία αλήθεια μέσω των συστημικών μέσων ενημέρωσης. Δείτε το βίντεο και πείτε μου εσείς αν είστε υπερήφανοι και γιατί να είναι ένας Αμερικανός, όταν αυτές οι σατανικές ενέργειες γίνονται εξ ονόματος τους. Είμαστε πίσω από το κακό στρατό που το κάνει αυτό. Θέλουν να στείλουν ακόμα περισσότερα όπλα για να πάρουν αυτόν τον πόλεμο! Διαδώστε την αλήθεια παντού, μπορείτε γιατί αυτοί δεν σταματούν ποτέ! Κανένας Αμερικανός πολίτης δεν υποστηρίζει ακόμα έναν πόλεμο! Αυτό είναι τρέλα!



Η κυβέρνησή μας αποτελεί ένα σύνολο ποινικών πολεμοκάπηλων. Αγαπώ τους ανθρώπους σε αυτό το βίντεο. Παλεύουν για το σπίτι και τη γη τους! Το ίδιο πράγμα θα κάνετε όλοι σας στην ίδια θέση! Ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους. Ας προσευχηθούμε να έρθει η ειρήνη στην Ουκρανία και οι εγκληματίες στις ΗΠΑ να άρουν την επιθυμία τους για περισσότερο πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει όλοι να διαδώσουμε την αλήθεια, ακόμη περισσότερο από ό, τι ποτέ πριν! Πείτε στον κόσμο τι συμβαίνει στην Ουκρανία!

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο
και δεν θα είστε ποτέ ίδιοι με πριν. Αυτό δεν είναι μια ταινία, αυτό είναι η πραγματική ζωή!

http://www.hellas-now.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: