Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Captagon: TO NΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΟ ΚΑÏΡΟ/ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕUROMAIDAN

H χημεία των πραξικοπημάτων,των τζιχαντιστών και της αραβικής άνοιξης……
Η «αραβική άνοιξη» και το πραξικόπημα του Κιέβου ολοκληρώθηκαν χάρη στις αμεφεταμίνες αυτά τα «χάπια της φρίκης».
 Πίσω από τους αποκεφαλιστές της EIIL και τους ουκρανούς ‘’παρτιζάνους» βρίσκονται αυτά τα «χάπια της φρίκης», η δυνατή αμφεταμίνη Captagon που καταργεί το συναίσθημα της συμπάθειας και αυξάνει την φυσική αντίσταση.

Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale δημοσιεύει ένα άρθρο του Gianni Michalessina που αναφέρει ότι το πρώτο Captagon χρησιμοποιήθηκε στο Κάιρο.Το «μείγμα του τρόμου» διαδόθηκε αστραπιαία με την αραβική άνοιξη ως το ελιξίριο της αντοχής και της ενδυνάμωσης της επανάστασης και διαδόθηκε στα πλήθη που ήταν έτοιμα να θυσιαστούν από την Τυνησία ως την Αίγυπτο και από την Λιβύη ως την Συρία.  

Η θανάσιμη αμφεταμίνη έγινε ένας εφιάλτης για την Μέση Ανατολή: σε κατάσταση έκστασης τα άτομα αποκεφαλίζουν και σκοτώνουν με  χαμόγελο και άδειο κεφάλι.Οι κούρδοι καταγγέλουν ότι βρήκαν αυτά τα χάπια στις τσέπες εκατοντάδων μαχητών τζιχαντιστών που σκοτώθηκαν στο Kobanî.
 Οι αναλύσεις αμερικανών ειδικών στα βίντεο που εμφανίζουν τον βρετανό Djihadi John να εκτελεί άτομα καταδεικνύουν ότι ο δήμιος είναι υπό την επήρεια αμφεταμίνης.
Οι πρώτες αναφορές για τη χρήση αυτής της ουσίας προέρχονται από τους διαδηλωτές που έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας το 2011. Πολλοί από αυτούς αναγνώρισαν ότι δέχθηκαν από τους διοργανωτές αυτά τα καταπληκτικά χάπια που δίνουν κουράγιο και δύναμη.Οι παραδόσεις των χαπιών γίνονταν τοτε στους αδελφούς Μουσουλμάνους από Dubaï και Qatar.
Οι πρώτες χημικές αναλύσεις έγιναν από τους ιταλούς καραμπινιέρους.Όταν αυτοί πήγαν στη Λιβύη το  2013 για να αποπειραθούν να μετασχηματίσουν τις ομάδες των μαχητών σε κανονικό στρατό και στη βάση των αναλύσεων αίματος συνειδητοποίησαν ότι το 30% των υποψηφίων ήταν εξαρτημένοι από ναρκωτικά
http://ellinonea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: