Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Διαβάστε το για να μην πέσετε θύμα και εσείς των απατεώνων, όπως πέσαμε εμείς. Αλήτες!

Επιτήδειοι κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στην Παλλήνη , στο κέντρο της Αθήνας και αλλού και εξαπατούν ανυποψίαστους, καλοπροαίρετους και ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας.
Έχουν μαζί τους ψεύτικους λαχνούς, δήθεν από τον “Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συμπαράστασης και Αρωγής Ακρωτηριασμένων – Παραπληγικών – Τετραπληγικών ατόμων” και ζητούν την οικονομική στήριξη αντί του ποσού των πέντε ευρώ. Μάλιστα ο… νικητής από την δήθεν κλήρωση που θα προκύψει, κερδίζει ένα dvd player και μια τηλεόραση!
Η ασφάλεια της Παλλήνης επιβεβαίωσε μέσα από έρευνές της ότι πρόκειται για απατεώνες και πως καμία σχέση δεν έχει με αυτή την λαχειοφόρο αγορά ο σύλλογος (ο οποίος μάλιστα έχει αλλάξει εδώ και καιρό γραφεία και έχει μεταφερθεί στους Αγίους Αναργύρους και δεν παραμένει στον Πειραιά, όπως αναγράφεται στους λαχνούς που μοιράζουν οι επιτήδειοι).
Όλοι λοιπόν οι κάτοικοι της πόλης μας και των γύρω περιοχών πρέπει να είναι υποψιασμένοι αυτές τις μέρες και αν κάποιος εμφανιστεί στο σπίτι τους, ζητώντας τους να αγοράσουν αυτόν τον λαχνό, να του αρνηθούν, να τον αφήσουν να φύγει και να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία.

Το τηλέφωνο του αξιωματικού υπηρεσίας στην ασφάλεια Παλλήνης είναι το 210-6664830.
Όπως συμβουλεύουν στην αστυνομία δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε περισσότερο από αυτό οι πολίτες αν όντως εμφανιστούν μπροστά τους οι απατεώνες.
Η ασφάλεια Παλλήνης πάντως βρίσκεται κοντά στην σύλληψη των επιτηδείων και ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τη δράση τους.
http://in-fo-stires.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: