Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: «ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»…» ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με την πρόοδο της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην ΕΕ.
Κατά την διάρκεια των εργασιών της εν λόγω επιτροπής ο Προεδρεύων, αποκαλούσε συνεχώς τα Σκόπια «Μακεδονία» γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Στρατηγού Επιτήδειου.
Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως το όνομα Μακεδονία είναι ελληνικό και ουδείς δικαιούται να το χρησιμοποιεί πλην της Ελλάδος. Το πρόσχημα πως η Ελλάδα εμποδίζει την ένταξη των Σκοπίων σε διεθνείς οργανισμούς είναι υποκριτικό, καθώς το γειτονικό κράτος είναι αυτό που οφείλει να σεβαστεί την ιστορία της χώρας μας.
Η χρησιμοποίηση του όρου «Μακεδονία» από το κράτος των Σκοπίων προσβάλει την ιστορία μας και εκφράζει επεκτατικές βλέψεις, γεγονός που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ!
http://www.xorisorianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: