Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ακόμη και στο MEGA λένε τον Σαμαρά αστείο (ΒΙΝΤΕΟ)

“Γελούσαν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega με την... ερώτηση που δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ”
Ως «αστεία» χαρακτήρισαν οι δημοσιογράφοι πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του Mega την εικόνα ενός πρωθυπουργού να βγαίνει από το Μέγαρο Μαξίμου και να δέχεται εντελώς «τυχαία» μια «ερώτηση» και μετά να χάνεται και πάλι στο πουθενά.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης, σημείωσε με νόημα «μου φάνηκε αστεία η εικόνα του πρωθυπουργού να εμφανιστεί ξαφνικά κοστουμαρισμένος, μόνος του να βγει από το Μαξίμου, να του γίνεται αοράτως μια ερώτηση, να απαντήσει ολομόναχος, λες και δεν υπήρχε τίποτε, λες και υπήρχε ένα βομβαρδισμένο τοπίο και να χαθεί», για να προσθέσει ότι «ένα περίεργο πράγμα», γελώντας τρανταχτά.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστική στην διαπίστωση του δημοσιογράφου ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος τόνισε ότι «μετά την στημένη συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ είχαμε την στημένη ερώτηση», για να προσθέσει ότι «Ο Κιμ Γιονγκ - Ουν από την Βόρεια Κορέα δίνει συγχαρητήρια και ζητάει τεχνολογία», κουνώντας το κεφάλι του.
Δείτε το video από την ΑΥΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: