Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΣΕ 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΥΒΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πριν αρχίσω αυτό το άρθρο να απολογηθώ στους φίλους που με διαβάζουν εδώ και 8 μήνες και ανησύχησαν από την απουσία μου, η οποία οφείλεται ξεκάθαρα στην προσπάθεια μου να αποστασιοποιηθώ από την εκλογολογία και όσα στρέφονται γύρω της.
Επειδή φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας, δείχνει να αλλάζει, τουλάχιστον ως προς το όνομα, αφού πλέον η αριστερά για πρώτη φορά στην ιστορία μας, από καταβολής αυτού του κράτους, θα έχει έστω και τη σχετική πλειοψηφία.
Δεν θα μιλήσω για ενδεχόμενα εσωτερικά καλά ή κακά, αυτό άλλωστε αυτή τη στιγμή θα ήταν ανέντιμο, έναντι όλων, αφού δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια υπερ ή κατά κανενός (δηλώνω όμως βαθιά αντιμνημονιακός, άλλα όχι όπως εννοούν αυτοί).
Θα μιλήσω όμως για το ταράκουλο όλης της Ευρώπης, για να μην πω όλου του κόσμου, για τα όσα επέρχονται σε αυτή τη χώρα.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αυτές τις ώρες, σε τουλάχιστον 12 χώρες γίνεται της... (συχωρέστε με γι΄αυτό) ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Οι συσκέψεις επί συσκέψεων και τα τηλεφωνήματα έχουν πάρει φωτιά, με την κυρίαρχη λέξη που ακούγεται να είναι "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;"
Μην νομίζεται όμως ότι όλη η πρεμούρα τους γίνεται για εμάς ή το ποίος θα μας κυβερνήσει. Αλλού είναι το κοκοπλόκο που έχουν πάθει.
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ δείχνει στην Ελλάδα να μην πιάνει...
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ στην Ελλάδα δεν τρομάζει...
ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. στην Ελλάδα έχει πλέον μεταφρασθεί ως ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ και οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα που συμπλέουν με αυτήν, θεωρώντας τα ως δωσίλογα.
ΠΛΕΟΝ ΣΕ 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΤΟΜΙΝΟ, τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ - ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΥΒΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟ...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: