Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Νέα Τεχνολογία Δείχνει στις Νοσοκόμες που βρίσκονται οι φλέβες σας !!!!!

Αν έχετε δώσει ποτέ αίμα , πιθανό να έχετε βιώσει την ταλαιπωρία του αγώνα της νοσοκόμας για να βρεί τη φλέβα σας . Και αν είστε σαν και εμένα και έχετε κάποιον να προσπαθεί για 5 λεπτά να βρεί τις φλέβες σας πριν τα παρατήσει και σας "δώσει" στον επόμενο,επειδή οι φλέβες σας είναι δύσκολο να εντοπιστούν, τότε έχετε βρεί τη σωτηρία σας.
Μην ανησυχείτε καθόλου. Αυτή η συσκευή είναι έτοιμη να κάνει την όλη διαδικασία πολύ λιγότερο επώδυνη .
Η τεχνολογία λειτουργεί με την ακτινοβολία υπέρυθρου φωτός στο χέρι.Οι Φλέβες μας περιέχουνε αποξυγονωμένη αιμοσφαιρίνη,η οποία απορροφά το υπέρυθρο φως και αυτό ακριβώς δημιουργεί ένα απεικόνισμα για το που ακριβώς βρίσκονται οι φλέβες κάτω από το δέρμα.
Το σημαντικό είναι πως η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού όπως νοσοκομεία, ιατρεία, μικροβιολογικά κέντρα κτλ, και έτσι καθείσταται πιο εύκολο για τους ασθενείς να δώσουνε δείγμα αίματος, αλλά και για τους εθελοντές αιμοδότες να δωρίζουν αίμα.
Ο Αυστραλιανός Ερυθρός Σταυρός είναι τώρα η πρώτη τράπεζα αίματος στον κόσμο που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία, και έχει ήδη αρχίσει να το χρησιμοποιεί ήδή και στα νοσοκομεία του Σίδνεϊ.
Μάθετε περισσότερα για το πώς η τεχνολογία λειτουργεί στο παρακάτω βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια: