Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ: «Φιλήσυχοι» μουσουλμάνοι μετατρέπουν σε Κόλαση το ανατολικό Λονδίνο (βίντεο)

Οι εικόνες με τους δήθεν φιλήσουχους μουσουλμάνους να μετατρέπουν τους δρόμους του ανατολικού Λονδίνου σε Κόλαση είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους, όσοι εξακολουθούν να μας παραμυθιάζουν ότι το Ισλάμ δεν έχει καμία σχέση με τη βία, ότι οι τζιχαντιστές δεν έχουν σχέση με το Ισλάμ και ότι η ισλαμιστική λαίλαπα που απειλεί να κάψει όλη την Ευρώπη είναι μία «θεωρία συνωμοσίας».
Το βίντεο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως «τρέιλερ» αυτών που θα σύντομα θα αποτελούν καθημερινότητα όλων των ευρωπαϊκών πόλεων. Αλλά τότε οι μουσουλμάνοι δεν θα χρησιμοποιούν απλά χειροβομβίδες λάμψης…Είναι ικανοί για πολύ μεγαλύτερες κτηνωδίες και το έχουν αποδείξει: με τους αποκεφαλισμούς και τις σταυρώσεις, με τους βιασμούς βρεφών, με τις γενοκτονίες που διαπράττουν στη Συρία και το Ιράκ.
Αυτό είναι το τίμημα που θα πληρώσουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες για την ανοχή που επέδειξαν απέναντι στο Ισλάμ. Υπό τον φόβο μην κατηγορηθούν για ρατσισμό, άνοιξαν την Κερκόπορτα, επιτρέποντας σε εκατομμύρια μουσουλμάνους να εισβάλουν και να μετατρέψουν τις χώρες που τους υποδέχθηκαν σε φυτώρια μίσους και θανάτου.
Άραγε τι θα απαντήσουν οι δήθεν ανθρωπιστές που αρνούνταν να τους απελάσουν, χαϊδεύοντας τους; Τι θα πουν όλοι αυτοί που εξέτρεφαν εν γνώσει τους το αυγό του φιδιού, χτίζοντας τους τζαμιά και επιτρέποντάς τους να διασπείρουν ελεύθερα τη δολοφονική τους ιδεολογία;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: