Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Βίντεο φρίκη: Απατημένη σύζυγος έκαψε ζωντανή την εpωμένη του άνδρα της - Καρέ καρέ η αδιανόητη πράξη

Καρέ καρέ η αδιανόητη πράξη της γυναίκας που μετά την δολοφονία της νεαρής κοπέλας έκανε χαρακίρι...
Οι εικόνες προκαλούν σοκ, κόβουν την ανάσα και περιγράφουν μέσα στα δραματικά καρέ μια τραγωδία που δύσκολα μπορεί να την συλλάβει ανθρώπινος νους.
Μια απατημένη σύζυγος εκτός εαυτού κυνηγά την εpωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου και αφού την εξυβρίζει και την γρονθοκοπεί στη συνέχει προβαίνει σε μια αδιανόητη πράξη.
Την περιλούει με βενζίνη και της βάζει φωτιά!
Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα διερχόμενου οδηγού που την ώρα που και εκείνος περνούσε από κεντρικό δρόμο σε επαρχία της Κίνας αντίκρισε τις φρικτές εικόνες. Την απατημένη σύζυγο να παίρνει εκδίκηση από τον άνδρα της και την ερωμένη της, δολοφονώντας με τον φρικτό αυτό τρόπο την νεαρή κοπέλα.

Οι εικόνες προκαλούν σοκ ενώ αυτό που δεν δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο είναι πως η σύζυγος μετά από την αποτρόπαια πράξη της, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο και επιχειρώντας ταυτόχρονα να κάνει χαρακίρι καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά της.
Μόλις η πυροσβεστική έφθασε στο σημείο η εpωμένη ήταν ήδη νεκρή ενώ η δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στην κατάθεση της είπε στους αστυνομικούς ότι περίμενε τρεις μήνες για να τελειώσει η κόρη της το κολέγιο και να πάει εκδίκηση από την εpωμένη του άνδρα της.
Την χαρακτήρισε σαν μία εγκληματία που κατέστρεψε την οικογένεια της και την ανάγκασε να πάρει διαζύγιο ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν μετανιώνει για ότι έκανε. Τελικά η δράστης εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία μέρα μετά.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: