Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Nέο βίντεο με τους 175 αντάρτες που σκότωσε ο Συριακός στρατός με «βόμβα καυσίμου-αέρα»-fuel air bomb .



Πολύ παράξενο όπλο ήταν αυτό. Δεν υπάρχουν σημάδια απο έκρηξη και συντρίμμια η κρατήρας.Ούτε αίμα όπως θα περίμενε κανείς μετά απο μια τεράστια έκρηξη που σκοτώνονται 175 άτομα με την μία....Μυστήριο.
Ακόμη και τώρα δεν είναι γνωστό το όπλο που χρησιμοποίησαν οι συριακές δυνάμεις για να προκαλέσουν τη μαζική αυτή σφαγή των ισλαμιστών.
Εμείς λέμε ότι δεν είναι θερμοβαρική βόμβα που συνιστάται για κλειστούς χώρους όπως σπηλιές αλλά «βόμβα καυσίμου-αέρα»-fuel air bomb τελευταίας τεχνολογίας όπλο η αποτελεσματικότητα και η ισχύς του είναι συγκρίσιμη με πυρηνικό όπλο, γενικά πυροδούνται σε δύο στάδια. Η πρώτη, μικρή έκρηξη διασπείρει ένα σύννεφο εκρηκτικού υλικού, το οποίο εκρήγνυται στο δεύτερο στάδιο.
Η δεύτερη έκρηξη προκαλεί ένα υπερηχητικό ωστικό κύμα με πολύ μεγαλύτερη ακτίνα από ό,τι στα συμβατικά εκρηκτικά. Επιπλέον, η απότομη διόγκωση των αερίων στο σημείο της έκρηξης δημιουργεί στιγμιαία υποπίεση, με αποτέλεσμα την εισροή αέρα με μεγάλη ταχύτητα, ώστε να αυξηθούν οι ζημιές..Έχει ο Συριακός στρατός τέτοιες βόμβες;Ρώσικες θα είναι...





http://hellasxg.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: