Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Μόνο ελεγχόμενες «αντιδράσεις» επιτρέπονται…ΒΙΝΤΕΟ.Κάτοικοι Ωρωπού για προσαγωγές.

Πολλοί δημοσιογράφοι ναι μεν επικρίνουν κυβερνητικές επιλογές, αλλά όταν πρόκειται για δυναμική και αυθόρμητη αντίδραση των πολιτών ενάντια σε ληστρικά μέτρα του συστήματος, τότε η σοβαροφάνεια δίνει και παίρνει. 
Η μαζική αντίσταση οφείλει κατά αυτούς να....είναι μόνο ειρηνική, ελεγχόμενη και κάτω από συνδικαλιστικά πανό. 
Ακριβώς όπως επιθυμούν οι παγκοσμιοποιητές. Τίποτα δεν πρέπει να «απειλεί» την «ειρήνη» με τις δεκάδες επί δεκάδων αυτοκτονίες.
Έτσι ΜΜΕ αλλά και όλα τα κόμματα είχαν βαλθεί να καταδικάσουν την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου την 28η Οκτωβρίου, μετά την οποία αναγκάστηκε να «φύγει» ο George Papandreou. Στο ίδιο μήκος κύματος και «δημοσιογραφική τοποθέτηση» σε σχέση με την πράξη απελπισίας αγανακτισμένων κατοίκων στα παράπλευρα διόδια της Μαλακάσας. Προσαγωγές και συλλήψεις με στοιχεία από τις κάμερες του Μεγάλου Αδελφού, οι οποίες παρακολουθούν 24 ώρες διάφορα σημεία στην ελληνική επικράτεια.
Οι κάτοικοι αντιδρούν στην αύξηση των διοδίων, όπως είχε αντιδράσει ο Θησέας στους ληστές που επέβαλαν φόρο διέλευσης στους διαβάτες. Πολλά ΜΜΕ όμως με περισσή υποκρισία καταδικάζουν την έμπρακτη αγανάκτηση των Ελλήνων, ενώ κατά τα άλλα δείχνουν «συμπόνια» για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τις δυσκολίες κτλ. 
Στην ζωή δεν χρειάζεται «συμπόνια» αλλά έμπρακτη υποστήριξη και ίσως ήρθε η ώρα για μερικούς να αποκτήσουν άποψη και να σταματήσουν να παριστάνουν τους «ηθικούς» κριτές των πάντων, όντες κατ’ επιλογήν μέρος του συστήματος εξαθλίωσης της ανθρώπινης ζωής και αστυνόμευσης των πάντων.
Αρκετά πια με την υποκρισία!
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: