Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και ...ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ !!!

Γιάννης Μπουτάρης, ο δήμαρχος του...πεντικιούρ. 
Ενα καλά προφυλαγμένο μυστικό κρύβει μέσα από τις κόκκινες κάλτσες του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Δεν είναι άλλο από τα περιποιημένα νύχια των ποδιών του, αφού το πεντικιούρ είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει για την προσωπική του ευχαρίστηση και αισθητική.
Φαίνεται ότι τα πόδια είναι κάτι σαν φετίχ για τον δήμαρχο, αν λάβει κανείς υπόψη του και τις αγαπημένες του κόκκινες κάλτσες, που αποτελούν πλέον το σήμα κατατεθέν του και έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού και ...παρατήρησης. Από τα αγαπημένα του στέκια για την περιποίηση των νυχιών του είναι το Nailspot, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα της Θεσσαλονίκης, στην Προξένου Κορομηλά, που τον έχει υποδεχθεί αρκετές φορές για να του προσφέρει το απαραίτητο πεντικιούρ.
Οπως σημειώνει στη «δημοκρατία» η ιδιοκτήτρια του Nailspot, όσες φορές ο δήμαρχος έχει επισκεφθεί το μαγαζί, επιλέγει μόνο την περιποίηση των ποδιών και μάλιστα για λόγους αισθητικής.

Αν και τα περίεργα βλέμματα δεν λείπουν, κυρίως από όσους τον έχουν δει να μπαίνει στο μαγαζί -στο παρελθόν περισσότερο, αφού πλέον τα προεκλογικά βάρη γίνονται μέρα με τη μέρα πιο πολλά και δεν αφήνουν χρόνο για προσωπικές πολυτέλειες-, ο Γιάννης Μπουτάρης επιλέγει για την αγαπημένη ασχολία του ώρες που η κίνηση είναι περιορισμένη και τα αδιάκριτα μάτια λιγότερα. Η επιλογή του δρόμου δεν ήταν τυχαία από την πρώτη στιγμή, αφού ο δήμαρχος μένει επί της Προξένου Κορομηλά, πίσω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, οπότε πετάγεται ουσιαστικά στη γειτονιά του για μια ολιγόωρη χαλάρωση.
Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τη γειτνίαση, το Nailspot θεωρείται ένα από τα πιο σικ μαγαζιά για μανικιούρ - πεντικιούρ στην πόλη και βρίσκεται σε έναν από τους πιο ακριβούς της δρόμους, το «Κολωνάκι» της Θεσσαλονίκης, όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι επώνυμες που το επισκέπτονται για την περιποίηση των άκρων τους, αλλά και για λίγες ώρες χαλάρωσης.
http://www.dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: