Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Το πόστερ που «διαφημίζει» τη φιλευσπλαχνία του Πρωθυπουργού, αναρτήθηκε στη σελίδα facebook της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμα τα λεφτά φανταστείτε δεν τα έχει πάρει η Ελληνική κυβέρνηση στα χέρια της αλλά κάνει εξαγγελίες σαν να τα έχει...
Ξεφτιλισμένοι.
Στην ελληνική επαρχία του νότου της Ευρώπης το αυτονόητο γίνεται διαφήμιση για να το δουν και να το καταλάβουν οι υπόδουλοι, οι κάτοικοι της μπανανίας...
Το πόστερ που «διαφημίζει» τη φιλευσπλαχνία του Πρωθυπουργού, αναρτήθηκε στη σελίδα facebook της Νέας Δημοκρατίας. Τα σχόλια μάλλον περιττεύουν και περισσεύουν.
Να μην μιλήσουμε το αισθητικό του που θυμίζει παρακμιακό τηλεπαιχνίδι.. αλλά στην Ελλάδα της παρακμής.. αυτά τα μυαλά, αυτά σκέφτονται..
Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Σαμαρά, δυσφημούν τον Πρόεδρό τους. Ο υπερβάλλων ζήλος, τους οδηγεί σε γελοιοποίηση και προσπαθούν για να βγάλουν επικοινωνιακό μήνυμα ωφέλειας εκεί που δεν υπάρχει και εκεί που η ταπεινότητα πρέπει να πρυτανεύει. Από τη μύγα ξίγκι δηλαδή.
Οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός λαού, που μετρά νεκρούς, ανέργους, αστέγους, λουκέτα, συσσίτια, εξ αιτίας κυβερνήσεων και πολιτικών ανίκανων ακόμη και τώρα να πράξουν τα αυτονόητα. Εξ αιτίας εκείνης της εφαρμογής του μνημονίου που σκοτώνει τον ασθενή.. βλέπε Ζάππειο 1,2,3, ...500.
Δισεκατομμύρια ευρώ δεν εισρέουν στα ταμεία, γιατί νομοθετικές ρυθμίσεις (που δεν γίνονται, ποιος ξέρει γιατί;;) δεν επιτρέπουν την αποπληρωμή χρεών μεγαλο-οφειλετών μέσω των περιουσιών τους.
Λίστες τύπου Λαγκάρντ και εμβάσματα δισεκατομμυρίων, έχουν κυριολεκτικά αραχνιάσει και οδηγείται στο εδώλιο ο Παπακωνσταντίνου, για αδικήματα που ίσως τελούνται και σήμερα από τους διαδόχους του.

Γραφειοκρατία και λαθρεμπόριο καυσίμων, η πληγή που ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε.
Φοροεπιδρομές – ως εύκολή λύση - διαλύουν ανθρώπους και περιουσίες υλοποιώντας, κατά γράμμα το σχέδιο των ξένων και ντόπιων «ανθελλήνων» για οριστική υποδούλωση της χώρας.
MMεπιχειρήσεις κλείνουν από το κράτος δυνάστη.
Δημόσια Υγεία και Παιδεία ανύπαρκτες. Έχουν παραχωρηθεί στους ιδιωτικούς κολοσσούς.
Ανάπηροι και άρρωστοι σαπίζουν χωρίς επιδόματα. Παιδιά κυριολεκτικά ΠΕΙΝΑΝΕ!
Οι μεγαλο-τρομοκράτες βγαίνουν για πλάκα από τη φυλακή και οι αρμόδιοι υπουργοί τσακώνονται στα κανάλια. Εκατομμύρια (του λαού φυσικά) ξοδεύονται για να ξαναβρεθούν.. Και ουδείς παραιτείται!
Για όλα αυτά θα φτιάξει κάποιο διαφημιστικό η Νέα Δημοκρατία;; ή θα συνεχίσει να αναμασά το πρωτογενές πλεόνασμα που έγινε από την κρεατομηχανή των περιουσιών και των ψυχών; Ή μήπως εκείνες τις περιβόητες επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις που δεν έγιναν ποτέ..
Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός
www.news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: