Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Αυτή ήταν η πρώτη πολύ μεγάλη ήττα της κυβέρνησης ή πολύ μεγάλη νίκη του Ξηρού διότι αντί να εμφανιστούν αυτοί πρώτοι μπροστά του, εμφανίστηκε αυτός.

Για δείτε το Χριστόδουλο Ξηρό. Τι κάνει; Γελάει!
Αν και λογικά, σκεπτόμενος τι πρέπει να συμβαίνει αυτή τη στιγμή, μάλλον θα έχει πέσει κάτω από τα γέλια.
Για φανταστείτε πχ το Δένδια την ώρα που ενημερώθηκε ότι ο ο Ξηρός εμφανίστηκε πρώτα αυτός και απειλεί.
Ή τον υπουργό Δικαιοσύνης Αθανασίου ο οποίος χορηγεί άδειες σε βαρυποινίτες και περιμένει ότι αυτοί είναι κορόιδα και θα ξαναγυρίσουν στη φυλακή.
Αυτή ήταν η πρώτη πολύ μεγάλη ήττα της κυβέρνησης ή πολύ μεγάλη νίκη του Ξηρού διότι αντί να εμφανιστούν αυτοί πρώτοι μπροστά του, εμφανίστηκε αυτός.
Και το βασικότερο; Τους απειλεί.
Όπως επίσης λέει και κάποια πράγματα. Παραμερίζοντας το ποιος είναι και τι έχει κάνει - εδώ το παραμέρισε ολόκληρη "μεθυσμένη" πολιτεία όταν του έδινε άδειες - στα πιο πολλά από όσα λέει, τι πιστεύετε; Η εξαθλιωμένη κοινωνία, έχει την ίδια άποψη ή όχι;
Ένας Θεός πάντως ξέρει τι έχει να γίνει, αν ο Ξηρός χτυπήσει πρώτος και τι θα σημάνει αυτό αν βάλει στόχο άτομο που έχει προκαλέσει την κοινωνία.
Αναρωτιέμαι ακόμη τι μήνυμα θα στείλουν οι ΗΠΑ στην ελληνική κυβέρνηση μετά το σημερινό...
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι ο Ξηρός κινείται από μόνος του και δεν τον κινούν άλλοι και πως όσα συμβαίνουν, δεν υπήρχαν σχεδιασμένα σε κάποιο συρτάρι νωρίτερα...
Αλλιώς, το ξεφτίλισε το κράτος ο Ξηρός...
Πηγή
http://www.onlyfreegr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: