Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συριας στο αεροπλάνο των Syrian Lines
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Συριας στο αεροπλάνο των Syrian Lines
Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Kαι ενώ πιστέψαμε ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Wallid al Mouallem, θα γινόταν ο νέος Οτσαλάν μετά το  θρίλερ της πεντάωρης καθήλωσης στο “Ελευθέριο Βενιζέλος”, είδαμε με ανακούφιση τη δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών μετά την αναχώρησή του για Γενεύη . 
Ακολούθησαν φωτογραφίες από την διπλωματική αποστολή της Συρίας σε αίθουσα σε ξενοδοχείο της Ελβετίας να συνομιλεί με αντιπροσωπεία δημοσιογράφων από Συρία.
 Τον πρώτο λόγο έχει ο πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ Dr Bashar al Jafari
Τον πρώτο λόγο έχει ο πρέσβης της Συρίας στον ΟΗΕ Dr Bashar al Jafari
ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ MONTREUX
Tο CNN με την φιλοπόλεμη  τηλεπερσόνα Αμανπούρ, οργάνωνε από κοινού με GUARDIAN, “γιγαντιαίο” ,μιντιακό τρομοκρατικό χτύπημα στη Συρία 2 μέρες πριν τη διάσκεψη στο Μontreux, με την “αποκλειστική” δημοσίευση  φωτογραφιών από “βασανιστήρια” στις φυλακές της Συρίας. 
Το νέο αποδεικτικό υλικό των “εγκλημάτων” του συριακού καθεστώτος επικυρώνεται από τη σφραγίδα που από κοινού βάζουν στην αποκλειστικότητα τα δυο πασίγνωστα για την αμεροληψία τους, μέσα. 
Ωστόσο, διευκρινίζουν ότι “δεν μπορούν να πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών” oι οποίες διοχετεύθηκαν μέσω Κατάρ. Πρόκειται για το νέο  ντεκόρ που συνοδεύει  την ακριβοδίκαιη πολυσέλιδη έκθεση κάποιων  νομικών “εγνωσμένου κύρους” για τα καθ’ υπαγόρευση κατηγορητήρια εγκλημάτων πολέμου οι οποίοι και εκτιμούν ότι “τώρα κρατούν στα χέρια τους τις σαφείς ενδείξεις της πολεμικής μηχανής του Assad που σκοτώνει” . 
Ένας και μοναδικός μάρτυρας διοχετεύει μερικές  φωτογραφίες light “βασανιστηρίων” τύπου photoshop και γίνεται ο αδιάψευστος μάρτυρας 11000 δολοφονιών. 
Για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά στοιχειοθετείται κατηγορητήριο για τη δολοφονία 11000 ανθρώπων! 
Ο ίδιος μάρτυρας δηλώνει ότι δούλευε για λογαριασμό της ένοπλης αντιπολίτευσης όντας φωτογράφος της συριακής αστυνομίας. 
Για λόγους στοιχειώδους ασφάλειας καμιά κρατική υπηρεσία στον κόσμο δεν θα χρέωνε σε έναν υπάλληλο τέτοιο όγκο πληροφοριών. Επειδή κατέρρευσε η προβοκάτσια των χημικών και αποδείχθηκε φούσκα , για να μην πάνε με αδειανά τα χέρια στη Γενεύη, σε κατάσταση πανικούμ ενεργοποίησαν σενάριο μιντιακής τρομοκρατίας. Κουβέντα     για τα ταυτοποιημένα χιλιάδες θύματα των BUTCHER  της Μέσης Ανατολής. Κουβέντα για τους χιλιάδες εξαφανισθέντες και απαχθέντες. Κουβέντα για τους διωγμούς των μειονοτήτων και την εθνοκάθαρση και πολιτιστική αλλοίωση του συριακού μωσαικού. 
Αυτοί που κύρηξαν Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ισλαμικής τρομοκρατίας μετά το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων και με το πρόσχημα αυτό εξαφάνισαν ολόκληρους λαούς, στη Συρία αποδείχθηκαν οι Ινστρούκτορες της Διεθνούς Ισλαμιστικής Τρομοκρατίας. 
Δεν θέλουν τον Άσσαντ, τον Χριστό θέλουν να σύρουν σιδεροδέσμιο στη Χάγη, όπως θα έλεγε και ο Ντοστογιέφσκι αν πρόσθετε ένα κεφάλαιο στους ” Αδελφούς Καραμαζόφ “.
To ευγενές τρομοκρατικό  χτύπημα των “Φίλων της Συρίας” , έκανε το γύρο του θριάμβου στα αδερφά ευρωπαικά ειδησεογραφικά και συνοδεύθηκε με το επιδόρπιο που πρόσφερε το παρακλάδι της Al Qaida, Jabhat al Nosra ,με την ανάληψη ευθύνης της βομβιστικής επίθεσης στο Haret Hreik του Λιβάνου με 4 νεκρούς και 28 τραυματίες (2 νέοι 18 ετών ανάμεσα στους νεκρούς).
O 18χρονος Λιβανέζος Ali Ibrahim Banshir σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεσηηηηη
O 18χρονος Λιβανέζος Ali Ibrahim Banshir σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση
_MG_0008
Η 18χρονη λιβανέζα Maria el Jawhari σκοτώθηκε στα προεόρτια τρομοκρατικά εν όψει της Γενεύης
Η 18χρονη λιβανέζα Maria el Jawhari σκοτώθηκε στα προεόρτια τρομοκρατικά εν όψει της Γενεύης
ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ
Οι Σύριοι πατριώτες της διασποράς και της ενδοχώρας  απόψε ξαγρυπνούν με την αγωνία μιας συμφωνίας για ΕΙΡΗΝΗ . 
Η Ένωση Συρίων Φοιτητών οργάνωσε ταξίδι υποστήριξης στο Montreux της Ελβετίας με εκκίνηση από την  εκκλησία σύμβολο της Basilique των Βρυξελλών. 
Μισθωμένο πούλμαν με τις πενιχρές οικονομίες των νέων παιδιών που παλεύουν για τη σωτηρία της χώρας τους  σε αυτό το μίνι πείραμα Παγκοσμίου Πολέμου με εμπροσθοφυλακή τους πιο σκληρούς εγκληματίες Τζιχαντιστές της υφηλίου,  αναχώρησε στις 21 οο τοπική ώρα την Τρίτη. 
Ένα λεωφορείο με φορτίο όχι τα όπλα των τρομοκρατών και των πολιτικών χορηγών τους, αλλά με την αγάπη, την αγωνία και το πάθος για την πατρίδα τους. Διακρίνονται και ελληνορθόδοξοι σύριοι φοιτητές γνωστοί στη διασπορά για τον αγώνα τους. Φωτογραφίες των παιδιών χωρίς κουκούλα, παρά τους κινδύνους από τα ισλαμιστικά δίκτυα του Βελγίου που στρατολόγησαν πάνω από 250 νεοτζιχαντιστές για Συρία.
Οι Σύριοι φοιτητές στο λεωφορείο του Πόθου των Βρυξελλών
Οι Σύριοι ελληνορθόδοξοι φοιτητές στο λεωφορείο του Πόθου Βρυξέλλες-Montreux
Την ίδια ώρα, στο ιστορικό κέντρο της Δαμασκού πραγματοποιήθηκε αγρυπνία με επικεφαλή τον ελληνορθόδξο αρχιεπίσκοπο Λούκα Αλ Κούρυ  και κινητοποίηση των ηγετών των υπολοίπων θρησκευτικών ομολογιών . 
Η πορεία με τα κεριά έγινε με ηλεκτροδότηση πολύ χαμηλή ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος εντοπισμού τους από τους ροκετοφόρους τρομοκράτες. 
Παιδιά και πολίτες όλων των ηλικιών μοιράστηκαν απόψε την ελπίδα και την προσευχή για την επαναφορά της ειρήνης στην πολύπαθη χώρα τους. 
Σε όλην τη χώρα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία που χαρακτηρίζεται από μια σιωπή ,δίχως προγνωστικά και ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά με την ελπίδα ζωντανή στις καρδιές των ανθρώπων.
1620746_707950182556880_2010889605_n
1545951_603127383094250_160920179_n
999947_603125379761117_1151419040_n

Δεν υπάρχουν σχόλια: