Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αυτές τις ημέρες βιώνουμε τρελές καταστάσεις.Πως ο Κουφοντίνας και ο Σάββας Ξηρός, έγιναν οι "σύμμαχοι" της αντιτρομοκρατικής.

Τρομοδιαγγέλματα, φεστιβάλ απειλών και αστυνομικών εφόδων. Μέσα σ’ όλα αυτά ως ενισχυτικό της παραδοξότητας, υπάρχει και το εξής οξύμωρο σχήμα. Για πρώτη φορά στα χρονικά, η αντιτρομοκρατική δεν κυνηγά μια γνωστή με οργάνωση με άγνωστα πρόσωπα, αλλά ένα γνωστό πρόσωπο μιας άγνωστης ακόμα οργάνωσης. Έργο μεφιστοφελικό κι αυτό Χριστόδουλου Ξηρού.
Η παρέμβαση Κουφοντίνα έφερε έναν στεναγμό ανακούφισης στην αντιτρομοκρατική, καθώς η φράση του η 17 Νοέμβρη τελείωσε, στερεί από τον Χριστόδουλο την σφραγίδα και τις όποιες επιρροές της οργάνωσης, όμως και κυρίως, αποδεικνύει ότι δεν κρύβεται αυτός πίσω από την απόδραση και το πλάνο των χτυπημάτων που έχει καταστρωθεί. Γιατί αν ήταν αυτός ο εμπνευστής, η ανησυχία θα ήταν δύο και τρεις φορές μεγαλύτερη ως προς τις υποδομές και την οργάνωση και όχι προς τον κίνδυνο.  
Αναμφίβολα παραδοξότητα αποτελεί ότι η αντιτρομοκρατική βρήκε σήμερα δύο καλούς συμμάχους, στα πρόσωπα δύο παραδοσιακών αντιπάλων της. Σ’ αυτά του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Σάββα Ξηρού. Όλες αυτές τις ημέρες με εφόδους σε σπίτια ατόμων πιθανών συνεργατών του Ξηρού και παρενόχληση συγγενικών του προσώπων, τον τσιγκλίζει για να πάρει μια πρωτοβουλία. Πριν πιάσει το όπλο, να πειθαναγκαστεί σε διάλογο. 
Αυτή λοιπόν την επιθυμία της αντιτρομοκρατικής, την υπηρετούν και ο Κουφοντίνας και ο αδελφός του ο Σάββας, οι οποίοι με το να διαχωρίσουν και να τον αποκλείσουν ως την ιστορική συνέχεια της 17 Νοέμβρη, ουσιαστικά τον προκαλούν να πιάσει την πένα ή το πληκτρολόγιο πριν από το κουμπούρι.

Την ίδια επιδίωξη εξυπηρέτησε χθες, άθελα του κι αυτός φυσικά, και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, που με την καυστική κριτική του και την αναφορά του Χριστόδουλου Ξηρού ως πράκτορα της ΕΥΠ της CIA και της αντιτρομοκρατικής, τον οιστρηλατεί σε απάντηση. Γεγονός που όπως είπαμε επιδιώκει η αντιτρομοκρατική. Δεν είναι το ίδιο πράγμα όμως ο Γιωτόπουλος που ούτως ή άλλως ανήκει στην αντίπαλη φράξια, με τους Κουφοντίνα και τον Σάββα Ξηρό που ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο. Και τα εξ’ οικείων βέλη, όπως και να το κάνουμε, πονάνε περισσότερο..
bloko

Δεν υπάρχουν σχόλια: