Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σοκ στη Κύμη: Υπάλληλος του ΟΤΕ αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο κτήριο.Μην αντέχοντας άλλο την τραγική οικονομική κατάσταση, ο 60χρονος εισέβαλε σήμερα το πρωί στο κτήριο του ΟΤΕ και πήγε στο υπόγειο όπου και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.[εικόνες]

Υπάλληλος του ΟΤΕ εισέβαλε στο υπόγειο του καταστήματος και αυτοπυρπολήθηκε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο 60χρονος τεχνικός του ΟΤΕ εργαζόταν σε υποκατάστημα της Κύμης και τον τελευταίο καιρό είχε βγει σε σύνταξη. Ο ίδιος περίμενε αλλά αργούσε η σύνταξη με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Μην αντέχοντας άλλο την τραγική οικονομική κατάσταση, ο 60χρονος εισέβαλε σήμερα το πρωί στο κτήριο του ΟΤΕ και πήγε στο υπόγειο όπου και έβαλε φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.
Αμέσως κατέφθασε στο σημείο μεγάλη πυροσβεστική δύναμη αλλά ο 60χρονος είχε χάσει την ζωή του και ανασύρθηκε το απανθρακωμένο άψυχο σώμα του από το υπόγειο. Οι κάτοικοι της Κύμης έχουν σοκαριστεί από το τραγικό περιστατικό και την ώρα που ο 60χρονος επέλεξε να αυτοπυρποληθεί δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στο κτήριο Επί τόπου μετέβησαν αμέσως ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Αττικής & Εύβοιας και άλλα στελέχη του ΟΤΕ που βοηθούν τις αρχές στο έργο τους.

Ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό εξέδωσε ο ΟΤΕ:
«Ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου, γύρω στις 10 το πρωί εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο Αστικό Κέντρο (ΑΚ) Κύμης Ευβοίας του ΟΤΕ, κατά πάσα πιθανότητα από εμπρησμό.
Ο OTE υποστηρίζει τις Αρχές στο έργο τους για τη διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος και αναμένει το πόρισμά τους για την ταυτότητα του θύματος.
Εξαιτίας της φωτιάς σημειώθηκε μικρής έκτασης βλάβη σε συνδέσεις τηλεφωνίας και ADSL που αφορούν στην πόλη της Κύμης και τη γύρω περιοχή.
Οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας του Κέντρου θα ξεκινήσουν μόλις επιτραπεί από την Πυροσβεστική η είσοδος στο κτίριο».
Φωτογραφίες: kimiforum.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: